Žolinių savaitgalį – mirtys vandenyje: nuskendo dvi moterys, staiga mirė vyras

Šeštadienį Klaipėdos rajono vandens telkiniuose rastos dvi nuskendusios moterys, vienos jų ieškota nuo pirmadienio. O netoli Palangos, Nemirsetos paplūdimyje, jūroje, staiga mirė ligotas garbaus amžiaus vyras

Šeštadienį prieš vidurdienį Gargžduose, kanale pastebėtas mirusios, 79 metų moters kūnas be išorinių smurto požymių.

Nustatyta, kad tai be žinios dingusi senjorė, kurios paieška buvo paskelbta dar praeitą pirmadienį. Pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šeštadienį apie 16 val. Klaipėdos rajone, Mazūriškių kaime, priešgaisriniame tvenkinyje rastas, veikiausiai nuskendusios, 44 m. moters kūnas. Atvykę medikai ją bandė gaivinti, tačiau nesėkmingai.

Na o šeštadienio pavakare, apie 17 val. pranešta, kad Palangoje, Nemirsetos paplūdimyje, pastebėtas pusiau vandenyje gulintis, senyvas vyras.

72-ejų vyrą gaivino gelbėtojai ir atvykę medikai, tačiau buvo konstatuota biologinė vyro mirtis.

„Laukiniame paplūdimyje tiesiog mirė žmogus, palangiškis. Jis buvo labai ligotas, kaip teigė jį atlydėję artimieji, prie jūros jis nebuvo gal jau dvejus metus. Susmuko vandenyje tiesiog dukros akyse“, – teigė Palangos gelbėjimo stoties viršininkas Jonas Pirožnikas.

Šeštadienį, pasak J.Pirožniko, gelbėtojai padėjo išgelbėti net kelių žmonių gyvybes. Prie „Gubojos“ posto sąmonės neteko 40 metų bėgikas, kurį labai greitai sureagavę gelbėtojai perdavė medikams.

Prie jūros tilto bloga pasidarė 84 metų vyrui, jį irgi perdavė gydytojams.

„Darbo šį savaitgalį turėjo užtektinai, ir, kaip suprantu, dar turėsime“, – neslėpė Palangos pajūrio gelbėtojų vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
O tie neįgaliejį vandeny su savo vežimėliais dar neplaukioja ? Įklimpo smėlyje....tegul kviečiasi buksyrą kad ištrauktų...

to Jorei

to Jorei portretas
o tu ar padėjai

Jore

Jore portretas
Palangoj moteris neigaliojo vezimelyje iklimpo smelyje prie pat gelbetoju stoties,vaziuodamas ju dzipas,vos jos nesuvazinejo ir jokios pagalbos nepasiule,kai tam gelbetoju vadui buvo papasakota situacija,jis pareiske,kad gelbeja tik skestanciuosius. Bravo! Geda tureti tokius gelbetojus!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių