Žuvo automobiliu į tvenkinį įlėkęs žmogus

Netikėta ir keistomis aplinkybėmis įvykusi avarija nusinešė brandaus amžiaus vairuotojo gyvybę. Kol kas neaišku, kodėl automobilis nuvažiavo nuo kelio ir nuskendo tvenkinyje.

Apie nelaimę Klaipėdos rajone, Derceklių kaime, Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams pranešta sekmadienį, 10.35 val.

Policininkams buvo pranešta, kad automobilis „Volvo V70“, važiavo lauku ir nesuvaldytas nulėkė nuo keliuko bei įvažiavo į sodybos teritorijoje esanti tvenkinį.

Keistas garsas atkreipė automobilio vairavusio 51 metų vyro sūnaus dėmesį. Jis tuo metu buvo sodybos kieme.

Iškviesti ugniagesiai gelbėtojai ištraukė mašiną iš tvenkinio maždaug po pusantros valandos. Mašina buvo nuskendusi maždaug už 10 metrų nuo kranto, panirusi į trijų metrų gylį.

Iš tvenkinio ištrauktoje mašinoje rastas negyvas vairuotojas. Kol kas jo mirties priežastis nežinoma. Teismo medicinos ekspertų išvados laukia ir kelių policininkai. Jei paaiškės, kad vyrui staiga sublogvo sveikata ir jis mirė dar prieš įvairuodamas mašiną į tvenkinį, tai bus aišku, kodėl atsitiko nelaimė.

Esama žinių, kad tą rytą vairuotojas lankėsi pas netoliese esantį kaimyną, nelaimė atsitiko, kai jis važiavo namo.

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos viršininko pavaduotojo Ramūno Stasiulio, paties įvykio niekas nematė, todėl bet koks paliudijimas apie eismo įvykį ar vairuotojo elgesį sekmadienio rytą prieš jam sėdant prie vairo gali padėti tirti bylą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...???

...??? portretas
Užuojauta artimiesiems.

...

... portretas
Kas kaip maudymosi sezoną pradeda... :/

Komentatoriai

Komentatoriai portretas
Be gėdos. Koks jūsų reikalas koks vardas ar pavardė
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių