Vogtas automobilis 24-erių jaunuoliui virto karstu

Po policijos gaudynių paskui ką tik nušvilptą automobilį – kraupi atomazga. Mašina kaktomuša trenkėsi į miškovežį, jaunuolis mirė vietoje.

Ankstų ketvirtadienio rytą I.Simonaitytės gatvėje į vaikų darželį „Volungėlė“ atžalą atvežusi motina net neįtarė, kad jos šeimos automobilis netrukus nepažįstamam jaunuoliui virs likimo kirčiu.

Kol klaipėdietė vedė vaikutį į darželį, 24 metų Jurijus P. įsilaužė į moters mašiną ir ja nurūko miesto gatvėmis.

Vagystė buvo tuojau pat pastebėta. Moteris policijai pranešė apie nuvarytą nebejauną savo „Opel Astra“ ir padiktavo valstybinius numerius. Apie sprunkantį bėglį buvo pranešta visiems policijos ekipažams.

Netrukus pagrindinius išvažiavimo iš uostamiesčio kelius policija blokavo, tačiau paaiškėjo, kad jaunuolis jau nurūko Dituvos link.

Įdomu tai, kad nuo Priekulės pusės taip pat judėjo policijos patrulių mašina. Ekipažas bėglį pastebėjo ties Dituva esančioje degalinėje.

Tikėtina, kad vaikinas taip pat pastebėjo pareigūnus ir suvokęs, kad tuojau pat gali įkliūti, vėl pasuko Klaipėdos link.

Pirminiais duomenimis, Jurijus važiavo 170 km/h greičiu. Per porą minučių „Opel Astra“ jau buvo uostamiesčio prieigose.

Liudininkų teigimu, po Rimkų viaduku automobilio pagrobimu įtariamo veikėjo jau laukė policijos ekipažas.

Jaunuolis veikiausiai nesuvaldė automobilio. Mašina pasuko iš pagrindinio kelio į nuovažą po viaduku. Nuokalnėje automobilis tapo nevaldomas, peršoko saugumo salelę ir kaktomuša trenkėsi į priešprieša važiavusį miškovežį, kuris tuo metu judėjo įkalne.

Smūgio būtą tokio smarkaus, kad vogtą automobilį vairavęs Jurijus žuvo vietoje.

Aiškėja tam tikros detalės ketvirtadienio kraupioje avarijoje. Tikėtina, kad Jurijus P. neatsitiktinai pasirinko „Opel Astra“ automobilį, trumpai stabtelėjusį prie darželio tvoros.

Į darželį vaiką nuvedusi mama tiesiog automobilyje pamiršo rankinę, mobilųjį telefoną ir mašinos raktelius.

To ir tereikėjo vagišiui. Nors darželio aplinką filmuoja vaizdo kameros, pačio automobilio nuvarymo momento jos neužfiksavo, nes filmuojamas tik darželio kiemas.

Po incidento, jauna klaipėdietė atskubėjo į darželį ir paprašė pranešti policijai apie mašinos pagrobimą. Telefono griebėsi kita darželyje tuo metu buvusi jauna mama.

„Apklausinėjau visą personalą, niekas nieko nematė. Gal viena darbuotoja ir pastebėjo šaligatviu slampinėjusius jaunuolius. Tačiau nežinia kas jie tokie ir ar gali būti susiję su šia istorija. Mašiną mamytė pastatė prie pat darželio, o viduje užtruko vos kelias minutes. Mes visi sukrėsti dėl šio įvykio“, – kalbėjo darželio vadovė Eugenija Simpukienė.

Iki šiol šiame darželyje jokių vagysčių nėra buvę. Tik prieš dešimtmetį vagys buvo išdaužę vienos mamytės mašinos stiklą ir pavogę rankinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Truputi kitaip

Truputi kitaip portretas
Gyvybes nebesugrazinsi, bet ta kas paliko daiktus masinoje taip pat negalima. PVZ.: Azijoje salyse zmones specialiai palieka atidarytus automobinius, nes zinote, ten nera pakankamai parkavimo vietos. Ryte daznai kai kurie automibiniai budavo uzblokuoti, tai kad netrukdytum zmoniu pats turi auto perstatyti... ir gal ne viena kol isvaziuosi is aiksteles. Tiek mano tiek vyro daigtai (tarp ju ir pinigai) musu automobiliuose likdavo nepriziurimi net po kelias dienas ir niekada niekas ne dingdavo. Tik niekada nezinai kuriame aiksteles kampe rasi savo automobili :) Pagalvokite kokia stabili psichika ju ir ka reiskia vidiniai isitikinimai ir tikejimas...

gera zinia

gera zinia portretas
vienu kacapu banditu maziau, gaila tik masinytes savininkes ir miskovezio vairuotojo vargu

Marius

Marius portretas
Kokias čia nesamones rašot, kad persekiot nereikia, givybes nesugrazinsi.. Atsipeikėkit, šiandien jis pavogė mašiną, ryt padurs jūsų vaiką gatvėje ir tada sakysit, kad persekiot nereikia? Kiekvienas vagis, beglys ir t.t. yra patis atsakingi už savo veiksmus ir už juos turi atsakyti
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių