Pereiti į pagrindinį turinį

„Kalėdinės sriubos“ akcija – Klaipėdoje

2008-11-27 12:59
„Kalėdinės sriubos“ akcija – Klaipėdoje
„Kalėdinės sriubos“ akcija – Klaipėdoje / N.Jankausko nuotr./Praėjusiais metais "Kalėdinės sriubos" akcija Klaipėdoje vyko Teatro aikštėje.

Uostamiesčio gyventojai, neabejingi socialinėms ir skurdo problemoms, raginami palaikyti Maltos ordino pagalbos tarnybos iniciatyvą bei paremti labdaringą akciją „Kalėdinė sriuba".

Maltos ordino pagalbos tarnyba nuo gruodžio 6 d. dvi savaites rengs akciją „Kalėdinė sriuba", kuri vyks 11 Lietuvos miestų, tarp jų - ir Klaipėdoje. Akcijos tikslas - atkreipti visuomenės ir valdžios institucijų dėmesį į aštrėjančią socialinės atskirties dėl skurdo problemą, kuri ypač skausmingai paliečia garbaus amžiaus, vienišus ir neįgalius žmones. Šios akcijos metu siekiama surinkti lėšų skurstančių, vienišų senukų maitinimui ir slaugai namuose bei parodyti, kad bendras nevyriausybinių organizacijų, valdžios institucijų, privačių asmenų ir verslo subjektų pastangos gali padėti bent iš dalies spręsti šį klausimą.

Akcijos dienomis Maltos ordino pagalbos tarnybos savanoriai kartu su Lietuvos televizijos ir radijo žvaigždėmis miestų centruose dalins sriubą ir kvies praeivius simboline auka paremti labiausiai vargstančius mūsų visuomenės narius. Už surinktas lėšas visus ateinančius metus neįgaliesiems, vienišiems, pagyvenusiems nepasiturintiems žmonėms bus tiekiamas maistas ir slaugos priemonės.

Klaipėdos miesto meras R.Taraškevičius taip pat ragina visus klaipėdiečius, uostamiesčio verslininkus aktyviai dalyvauti Maltos ordino rengiamoje akcijoje bei nenusigręžti nuo vargstančių žmonių problemų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų