Klaipėdoje mušamą taksistą apgynė kolegos

Girtų vyrų mušamą ir smaugiamą taksistą Klaipėdoje apgynė kolegos. Jie taip smarkiai sumušė užpuolikus, kad vienas jų pateko į ligoninę, kitas žaizdas gydosi namuose.

Šiandien apie pusę penktos ryto naktinio klubo lankytoja i išsikvietė taksi. Į aikštelę prie „Piterio“, Taikos prospekte 39, atvažiavo bendrovės „Autopunkto taksi“ vairuotojas.

44 metų taksistas lūkuriavo klientų, kai į jo vairuojamą automobilį įsėdo du girti vyrai. Vairuotojas paaiškino, kad negalės aptarnauti šių klientų, nes yra iškviestas kitų žmonių. Tačiau vyrai koneveikė vairuotoją ir neketino išlipti. Konfliktas peraugo į muštynes. Taksistas buvo mušamas ir smaugiamas.

Vairuotojas sugebėjo išsiveržti iš automobilio. Muštynes pastebėjo kiti aikštelėje klientų laukę taksistai ir puolė į pagalbą kolegai. Užpuolikai buvo taip sumušti, kad į įvykio vietą atskubėjusiems patruliams teko kviesti greitąją pagalbą.

Keturiasdešimtmetis Lūžų gatvės gyventojas dėl galvos sumušimo paguldytas į ligoninę. Jo 46 metų draugas, gyvenantis Kretingos gatvėje, suteikus pirmąją pagalbą, išleistas gydytis ambulatoriškai.


Šiame straipsnyje: taksi

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių