Pereiti į pagrindinį turinį

Esame išprotėjusių bobų įkaitai?

2013-08-27 02:00
Vilniečiai kviečiami pabendrauti su beglobiais gyvūnais
Vilniečiai kviečiami pabendrauti su beglobiais gyvūnais / Scanpix nuotr.

Esame išprotėjusių bobų įkaitai

Ne taip seniai sužinojau, kad Klaipėdoje draudžiama maitinti beglobius gyvūnus. Tai išties teisingas ir objektyvus sprendimas. Įdomu, kiek tokių maitintojų iki šios dienos yra nubausta? Manau, kad nė vieno. O mieste siautėja dešimtys "bobulių", kurios rūpinasi ne tik valkataujančių kačių šėrimu, bet ir jų dauginimu. Toms "gailestingosioms" moteriškėms gražu, kad daugiabučius namus Klaipėdoje okupavo šimtai sulaukėjusių gyvūnų. Tačiau mus, normalius gyventojus, dėl to ima siaubas. Kiek dar laiko būsime valkataujančių kačių ir tų išprotėjusių bobų įkaitais? Gal vienąkart tam reikia padaryti galą?
Vadimas

Stinga pagarbos žmogui

Šią vasarą vėl lankėmės savo gimtinėje – Klaipėdoje. Prieš grįžtant netgi buvome pasiryžę netrukus atvažiuoti čia "su visam", tačiau dabar šios minties atsisakėme. Todėl, kad Lietuvoje vis dar labai trūksta pagarbos žmogui. Štai  pavyzdys. Nustebino tai, kad jau nuo septintos valandos ryto buvome žadinami statybų triukšmu, mat priešais mūsų daugiabutį vyksta statybos. Pasirodo, taisyklės leidžia kankinti žmones statybų triukšmu net po 13–14 valandų per dieną. Anglijoje statybų triukšmas leidžiamas tik nuo devintos valandos ryto. Juk vasarą daug žmonių atostogauja, nori ilgiau pamiegoti. Galėčiau minėti ir kitus nesiskaitymo su žmonėmis, nepagarbos jiems atvejus. Bet argi tai ką nors pakeis? Abejoju.
Nuoširdžiausius linkėjimus reikšdama –
emigrantė Rūta iš Anglijos

Kas suremontuos spidometrą?

Sugedo mano motorolerio spidometras. Kur galima jį pataisyti? Nėra jokios informacijos. Jei tokių remontininkų Klaipėdoje yra, tai kodėl jie neskelbia apie savo teikiamas paslaugas? Jiems ką, pinigų nereikia?
Simas

Klaipėda – geriausia

Beveik visus tris vasaros mėnesius atostogavome užsienyje. Žinote, turiu pasakyti: puikus jausmas, kai sugrįžti į gimtąjį miestą. Nieko nėra geriau už gimtinę, o Klaipėda ir yra mūsų gimtasis miestas. Toks jausmas, kurį turbūt žino tik emigrantai. Geriau už mūsų miestą nieko tikrai nėra, patikėkite.
S.N.

Nori pamatyti dinozaurus

Žinau, kad kažkur prie Klaipėdos yra kažkoks dinozaurų parkas. Visi girdėjo apie jį, tačiau kiek kalbėjau su pažįstamais, nelabai kas žino, kur jis yra. Gal to parko savininkai galėtų pasirūpinti reklama, kad bent jau klaipėdiečiai žinotų, kur važiuoti norintiems pasižiūrėti tų iš nežinia ko nulipdytų skulptūrų.
Gražina
 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų