Pereiti į pagrindinį turinį

Grybauti – bent su drauge

Perskaičiau D. Janauskaitės straipsnį „Grybautojos paieškos užtruko iki paryčių“ („Klaipėda“, 2024 10 10). Manau, kad 80-metė grybautoja neįvertino savo jėgų, derėjo eiti į mišką su drauge ar tuo pačiu kaimynu, bet tikrai ne vienai. Gerai, kad pareigūnai ją surado tiek praėjusiais metais, tiek šiemet, bet trečią kartą nežinia, kaip viskas tokiu atveju baigtųsi. Gal moters artimieji galėtų ją paskatinti daugiau neiti į mišką vienai? Bet koks stresas tokio amžiaus žmogui atsiliepia neigiamai.

Skaitytoja

Nustebino vedėjo klaida

Trečiadienio vakarą žiūrėdamas TV žinias nustebau – vedėjas pasakė: „Sveiki, pirmadienio vakarą.“ Kodėl vedėjas „atsiliko“ dviem dienomis, nesupratau, bet tai labai nustebino. Net įsirašiau vaizdo įrašą, kuriame jis sako tuos žodžius, jeigu niekas manimi nepatikėtų. Pagalvojau, gal pasigirdo, bet kadangi išmanusis televizorius leidžia „atsukti“ programą, įsitikinau, kad vis dėlto aš teisus. Ar žinių reportažų niekas netikrina? Iš kur apskritai tokios keistos klaidos?

Klaipėdietis

Stiklainius – į taromatą

Jau ne kartą į „Karštą telefoną“ skambinau dėl vienos problemos – nėra kur dėti stiklainių. Esu prikaupusi jų gal šimtą, jie užima vietą rūsyje ir balkone. Gaila išmesti, nes vis galvoju, kad kam nors panaudosiu. Būtų gerai, jei juos, kaip ir gėrimus, būtų galima atiduoti taros surinkimo taškuose. Ir užsidirbtų žmonės centukų, ir atsikratytų nereikalingo daikto.

Miglė

Vėliavos kabo nutriušusios

Pastebėjau, kad ne prie visų įstaigų kabo Lietuvos trispalvė. Ukrainą palaikančių simbolių Klaipėdoje irgi beveik nėra. O jeigu kur nors ir pamatau kokią vėliavėlę, tai dažniausiai nutriušusią, pavargusią, lyg būtų nekeista kelerius metus. Juk Klaipėdoje nuolat vėjas siautėja, tad ir vėliavas reikėtų keisti bent kartą per mėnesį. O dėl Ukrainos palaikymo irgi siūlyčiau priminti žmonėms, kodėl svarbu palaikyti kenčiančią šalį.

Silvija

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų