Pereiti į pagrindinį turinį

Maišai jau kelia baimę

Po kraupios istorijos apie Sausio 15-osios g. šiukšlių maiše rastą lavoną, tokie maišai prie namų, požeminėse perėjose ir kitur pradėjo bauginti. Iškart pamačiusi pagalvoju apie jo turinį. Nežinau, kaip turėjo jaustis kiemo prižiūrėtoja, pamačiusi, kas tame maiše, bet toks radinys išgąsdintų ir stipriausių nervų žmones. Keista, kad iki šiol neaišku, kur lavono kojos. Neduok Dieve, atrasti kokiam nors vaikui. Gal tarnybiniai pareigūnų šunys dar ne viską apuostė įtariamojo namuose?

Skaitytoja

Atsarga gėdos nedaro

Labai įstrigo perskaitytas straipsnis apie nuolaidų korteles ir kaip vaikai pasinaudoja kitų geraširdiškumu. Pati visada paskolinu nuolaidų kortelę ir net nebūčiau pagalvojusi, kad žmonės gali pasinaudoti mano sukauptais pinigais. Duodi kortelę, ir tiek, kodėl kas nors turėtų taip elgtis? Bet nuo šiol būsiu atsargesnė. Pasirodo, mano draugė irgi nukentėjo, kai nepažįstama paauglė prie kasos pasiskolino jos kortelę. Mergaitė savo pirkiniui, kurio suma siekė apie penkis eurus, panaudojo beveik du eurus, kurie buvo mano draugės kortelėje. Siaubas.

Jurgita

Situacija – liūdna

Per vieną TV laidą rodė istorijas apie mamas, dėl ligų arba kitų nelaimių netekusias savo vaikų. Negalėjau nustoti verkti. Kai negirdi, nematai, atrodo, kad kitų skausmas neegzistuoja. Bet kai matai jauną mamą, gedinčią savo mažylės, labai širdį suspaudžia. Gaila, kad per mažai visokie politikai, valdantieji kalba apie būtinų vaistų kompensavimą. Daug vaikų miršta, nes jų tėvai neišgali sumokėti 10 tūkst. eurų už reikiamą mėnesio dozę, kad tik išgelbėtų savo mažylį. Liūdna situacija Lietuvoje.

Svetlana

Skardines – į dėžutes?

Parkuose kur nors reikėtų padėti dėžutes, į kurias žmonės sumestų ne atliekas, o į taromatus dar tinkamus butelius, skardines ir panašiai. Vedžiojant šunį matau daugybę skardinių, gal kokiam nors benamiui jos praverstų.

Jonas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų