Pereiti į pagrindinį turinį

A.Sireika: kai kurie žaidėjai atrodė nepanašūs net į savo šešėlį

2011-09-28 13:29
A.Sireika: kai kurie žaidėjai atrodė nepanašūs net į savo šešėlį
A.Sireika: kai kurie žaidėjai atrodė nepanašūs net į savo šešėlį / Šarūno Mažeikos (BFL) nuotr.

"Šiaulių" krepšininkai pirmose VTB Vieningos lygos atrankos turnyro rungtynėse neatsilaikė prieš Samaros "Krasnyje krylja" ekipą - 78:98. Trečiadienį 19.30 val. "Šiauliai" kovos žūtbūtiniame mūšyje su Dnepropetrovsko ekipa.

„Trūko psichologinio tvirtumo. Ir NBA patirties turintys varžovų žaidėjai sukaustė neatpažįstamai. Kai kurie žaidėjai atrodė nepanašūs net į savo šešėlį, gynyboje buvome kaip stikliniai. Tačiau tragedijos neįvyko -  stosime į kovą ir laimėsime“, - optimizmo neprarado Antanas Sireika.

Naujai po geltona-juoda vėliava susibūrę sirgaliai visą mačą triukšmingai palaikė savo numylėtinius. Būgnai ir skanduotės netilo net tada, kai nugalėtojas nekėlė abejonių. „Esame dėkingi ir maloniai nustebę, - po rungtynių sakė A.Sireika. - Tačiau tikėjausi, kad žiūrovų tribūnose bus daugiau žmonių“.

„Tikriausiai perdegėme. Visi norėjome, troškome įrodyti, bet toli gražu ne viskas gavosi“, - sakė Arvydas Šikšnius.

„Mes neprastai gynėmės, ir tai nulėmė mačo baigtį. Aš tikrai prisibijojau šiauliečių ir labai nervinausi. Varžovas labai pavojingas, ypač žaisdamas namuose, turnyro pirmose rungtynėse. Džiaugiuosi, kad beveik visas rungtynes žaidėme kaip komanda, nors susižaisti neturėjome labai daug laiko“, - kalbėjo Samaros ekipos strategas Sergejus Bazarevičius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų