Pereiti į pagrindinį turinį

A.Trifunovičius: pirmą kartą esu patenkintas komandos žaidimu

2011-12-17 04:41
A.Trifunovičius: pirmą kartą esu patenkintas komandos žaidimu
A.Trifunovičius: pirmą kartą esu patenkintas komandos žaidimu / Gedimino Bartuškos nuotr.

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius teigia, kad po Eurolygos rungtynių su „Brose Basket“ jaučia, kad komanda pradeda žaisti išvien.

- Treneri, ką galėtumėte pasakyti apie rungtynes su „Brose Basket“?

- Tai nebuvo lengvos rungtynės, tačiau sugebėjome nulemti jų baigtį. Varžovai tikėjosi pasiekti istorinę pergalę, todėl žinojome, kad laimėti mums nebus lengva. Galiu prisipažinti, kad pirmą kartą aš esu patenkintas tuo, kaip atrodė „Žalgiris“. Pastebėjau nemažai komandinio žaidimo ženklų. Pasistūmėjome į priekį. Būtent dėl puikaus komandinio žaidimo šventėme pergalę. Džiaugiuosi, kad priartėjome prie savo tikslo - TOP-16 etapo. Labai džiaugiuosi už mūsų sirgalius, kurie laukė gerų mūsų rezultatų.

- Ar jau mąstote apie rungtynes su Zagrebo klubu?

- Dar apie tai negalvojame, turime visą savaitę.

- Ką galėtumėte pasakyti apie Lietuvos rinktinėje rungtyniaujančius žaidėjus „Žalgiryje“?

- Aš neskirstau žaidėjų. Manau, tobulėjame visi kartu. Kiekvienas iš rinktinės žaidėjų atlieka skirtingus vaidmenis. Tiek Mantas Kalnietis, tiek Paulius Jankūnas gali žaisti dar geriau, suprantu, kad Robertas Javtokas kurį laiką nebuvo Lietuvoje, jam reikia apsisprasti, puikiai žinau, ką gali Tomas Delininkaitis. Manau, kad laimėjimas Vokietijoje visiems mums bus puiki motyvacija tobulėti ir lieti daugiau prakaito treniruočių salėje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų