Pereiti į pagrindinį turinį

A.Trifunovičius: pralaimėjome, nors turėjome laimėti

2011-11-17 14:08
A.Trifunovičius: pralaimėjome, nors turėjome laimėti
A.Trifunovičius: pralaimėjome, nors turėjome laimėti / Gedimino Bartuškos nuotr.

Po jau ketvirtojo pralaimėjimo šio sezono Eurolygos turnyre Kauno „Žalgirio“ ekipos vyr. treneris Aleksandras Trifunovičius apgailestavo dėl neišnaudotų galimybių ir neiškovoto labai svarbaus taško.

„Jau prieš rungtynes sakiau, kad turime panašių problemų, kaip ir Zagrebo klubas. Tos problemos nėra susijusios su žaidėjais. Tiesiog mes šiuo metu nesame pergalingame kelyje. Šį vakarą buvome per minkšti. Nors ir pelnėme lengvų taškų, bet visada leisdavome aikštės šeimininkams vėl panaikinti deficitą.

Nenoriu nuvertinti „Zagreb“ komandos, tačiau tai buvo rungtynės, kurias turėjome laimėti. Planavau, kad mes iškovosime pergalę, tačiau sveikinimai varžovų komandos treneriui ir krepšininkams.

Varžovai primetė mums savo žaidimo tempą. Mes planavome rungtyniauti kur kas greičiau. Buvome suplanavę žymiai daugiau bėgti ir rengti daugiau greitų atakų", - po mačo teigė A.Trifunovičius.

Įspūdingas rungtynes sužaidęs Paulius Jankūnas taip pat pažymėjo, kad kauniečiai planavo visai kitokį mačo scenarijų: „Planavome žaisti visai kitaip. Tikėjomės demonstruoti daugiau energijos ir agresijos. Tačiau pradėjome rungtyniauti visiškai kitaip ir galiausiai pralaimėjome. Vis dar manau, kad esame geresnė komanda už “Zagreb", bet šį vakarą aikštelėje to neparodėme“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų