Pereiti į pagrindinį turinį

J.Valančiūnas pardavinės bilietus į Europos krepšinio čempionatą

2010-06-02 18:59
J.Valančiūnas pardavinės bilietus į Europos krepšinio čempionatą
J.Valančiūnas pardavinės bilietus į Europos krepšinio čempionatą / fibaeurope.com nuotr. - Jonas Valančiūnas.

Ketvirtadienį Vilniaus prekybos centre „Ozas“ bilietus į Europos jaunių (iki 18 m.) krepšinio čempionatą pardavinės Jonas Valančiūnas.

„Noriu, kad Lietuvos rinktinės ir mano rungtynių pasižiūrėti ateitų kuo daugiau žmonių. Tuomet mums bus lengviau ir smagiau siekti aukščiausių Europos apdovanojimų. Todėl noriu asmeniškai paraginti krepšinio gerbėjus padėti mums“, – sakė Lietuvos 18-mečių rinktinės ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ vidurio puolėjas J.Valančiūnas. Bilietus „Tiketos“ prekybos punkte jis pardavinės nuo 11 iki 12 valandos, ant kiekvieno parduoto bilieto uždėdamas savo autografą.

„Omnitel“ Europos vaikinų (18 m. ir jaunesnių) krepšinio pirmenybės vyks liepos 22-rugpjūčio 1 d.Vilniuje, „Siemens“ ir „Lietuvos ryto“ arenose. Europos vaikinų čempionatas – antras pagal prestižą, susidomėjimą ir reitingus FIBA Europa renginys (po vyrų čempionatų). Į šias pirmenybes suvažiuoja patys perspektyviausi Senojo kontinento krepšininkai.

Su Lietuvos rinktine Vilniuje taip pat rungtyniaus dar 15 stipriausių Europos vaikinų komandų - Slovėnijos, Lenkijos, Ukrainos, Prancūzijos, Švedijos, Latvijos, Ispanijos, Turkijos, Bulgarijos, Italijos, Rusijos, Serbijos, Vokietijos, Kroatijos ir Graikijos.

Šiuo metu parduodami čempionato abonementai, kainuojantys 105 litus su visais mokesčiais. Abonementai galios visoms septyniasdešimt rungtynių abiejose arenose. Dienos bilietas į vieną areną kainuoja nuo 7 litų su mokesčiais. Pasak organizatorių, artėjant čempionatui bilietai brangs. Su „Omni ID“ kortele ir „Tiketos“ klubo nariams taikoma 20 proc. nuolaida. Bilietus platina „Tiketa“ (www.tiketa.lt).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų