Pereiti į pagrindinį turinį

S.Jovaiša: žiūrovai lems, ar „Baltai“ žais Kauno sporto halėje

2011-10-18 18:50
Sergejus Jovaiša
Sergejus Jovaiša / K.Kavolėlio/BFL nuotr.

Naujasis Kauno klubas „Baltai“ meta iššūkį Lietuvos ir Baltijos krepšinio lygų senbuviams. Abiejuose šiuose čempionatuose „Baltai“ jau patyrė ir pergalių džiaugsmą, ir pralaimėjimų kartėlį. Jauni perspektyvūs ir ambicingi „Baltai“ tikisi šio sezono viduryje dar kokybiškesnio žaidimo šuolio ir į savo rungtynes pritraukti daugiau žiūrovų.

Tačiau skirtingai nei Kauno „Žalgiris“, Vilniaus „Lietuvos rytas“, Klaipėdos „Neptūnas“, „Šiauliai“, Panevėžio „Techasas“ ir kitos komandos, „Baltai“ neturi šiuolaikinės krepšinio arenos.

Kadangi mūsų klubas suburtas iš įvairių miestų ir rajonų krepšininkų, manau, juos galima vadinti Lietuvos „Baltais“. Jie galėtų žaisti bet kurio miesto arenose, kur ateitų daugiau krepšinio fanų. Tai padėtų populiarinti krepšinį tuose miestuose.

Su Kauno sporto halės vadovais jau susitarėme, kad joje mūsų komanda žais namų rungtynes iki Naujųjų metų. Tačiau jei kauniečiai gausiai lankysis šioje krepšinio šventovėje ir bus „Baltų“ gerbėjai, ši arena taps mūsų žaidėjų namais iki sezono pabaigos.

Spalio 21 dieną mūsų varžovas – Kauno „Žalgiris“. Tai bus išbandymas ir krepšinio fanams. Manau, kad jie palaikydami „Žalgirį“, turėtų palaikyti ir „Baltus“. Juk patys talentingiausi mūsų žaidėjai ateityje pateks į „Žalgirį“ ir kitus pajėgius klubus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų