Pereiti į pagrindinį turinį

Drevernoje „Toyota“ susidūrė su traktoriumi, žuvo vyras

2013-06-10 21:45
Drevernoje „Toyota“ susidūrė su traktoriumi, žuvo vyras
Drevernoje „Toyota“ susidūrė su traktoriumi, žuvo vyras / BFL nuotr.

Pirmadienį apie 12.10 val. Klaipėdos r., Drevernoje, susidūrė traktorius ir „Toyota Carina“. Žuvo traktoriaus priekaboje buvęs vyras. Lengvąjį automobilį vairavęs 72 metų klaipėdietis spruko iš įvykio vietos, bet buvo sučiuptas.

Traktoriaus, kurį vairavo 50-metis, priekaboje buvo vežami žvyro maišai, ant jų sėdėjo pas ūkininką dirbantis 59 metų vyras.

Priešpriešiais važiavęs automobilis „Toyota Carina“, kurį vairavo garbaus amžiaus klaipėdietis, pirminiais duomenimis, išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir kairiu sparnu trenkėsi į traktoriaus kaušą. Nuo smūgio vyriškis, sėdėjęs ant žvyro maišų, trenkėsi galva į priekabos rėmą ir žuvo vietoje.

O lengvojo automobilio vairuotojas nuvažiavo nė nesustojęs. Tačiau, pasak liudininkų, jį bėgte nusivijo traktorininkas. Lėtokai važiavusį automobilį jis pasivijo už keliasdešimties metrų ir privertė vairuotoją sugrįžti į įvykio vietą.

Sužinojęs, kad avarijos metu žuvo žmogus, klaipėdietis pareiškė, jog traktorininkas tyčia čia atvežė lavoną, kad suverstų kaltę ant automobilio vairuotojo. „Nieko nežinau, iš kur čia tas lavonas“, - tvirtino senolis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų