Pereiti į pagrindinį turinį

Gatvėje išbarstytas alus tapo lengvu taikiniu praeiviams

2012-07-10 20:28
Gatvėje išbarstytas alus tapo lengvu taikiniu praeiviams Gatvėje išbarstytas alus tapo lengvu taikiniu praeiviams Gatvėje išbarstytas alus tapo lengvu taikiniu praeiviams Gatvėje išbarstytas alus tapo lengvu taikiniu praeiviams Gatvėje išbarstytas alus tapo lengvu taikiniu praeiviams Gatvėje išbarstytas alus tapo lengvu taikiniu praeiviams Gatvėje išbarstytas alus tapo lengvu taikiniu praeiviams Gatvėje išbarstytas alus tapo lengvu taikiniu praeiviams Gatvėje išbarstytas alus tapo lengvu taikiniu praeiviams Gatvėje išbarstytas alus tapo lengvu taikiniu praeiviams Gatvėje išbarstytas alus tapo lengvu taikiniu praeiviams Gatvėje išbarstytas alus tapo lengvu taikiniu praeiviams

Antradienio vidurdienį Kaune, Šv.Getrūdos ir Gimnazijos gatvių sankryžoje, sunkvežimis išbarstė krovinį su alumi. Pirminiais duomenimis, avarija įvyko dėl blogai pritvirtinto krovinio.

Policijos teigimu, rusakalbio Latvijos piliečio vairuojamas „Mercedes“ vilkikas tikriausiai važiavo nedideliu greičiu, tačiau jo pakako, kad ties posūkiu dėžės su buteliais išbyrėtų ant gatvės grindinio ir šaligatvio. Didžioji dalis krovinio sudužo, skleisdamas aitrų kvapą gėrimas išsiliejo upeliais.

Policininkai sako, kad 25 metų vairuotojas buvo blaivus. Kiek sunkvežimiu buvo vežama alaus, jis negalėjo nurodyti, tačiau ant gatvės mėtėsi daugybė butelių.

Iš „Volfas Engelman“ alaus daryklos krovinys buvo vežamas į Rygą. Įvykio aplinkybes tiriantys pareigūnai teigia, kad už netvarkingai pritvirtintą krovinį bus baudžiamas vairuotojas.

Bendrovės „Volfas Engelman“ vadovas Marius Horbačiauskas tvirtina, kad atsakomybė dėl krovinio tenka transporto įmonei, kuri gabeno latvišką alų.

Dėl avarijos sankryžoje kilo automobilių spūstis. Pamatę gatvėje besivoliojantį alų, netrukus prisistatė keli praeiviai, kurie, nepaisydami policininkų perspėjimų, butelius grūdo į maišelius. Netoliese esančiuose krūmuose buvo matyti paslėpti buteliai.

Panaši avarija Kaune įvyko birželio viduryje, kai 6-to forto žiede butelius išbarstė 23 tonas alaus vežęs vilkikas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų