Ispanijoje dingo du jauni lietuviai: šeima prašo visuomenės pagalbos

  • Teksto dydis:

Du jauni lietuviai jau daugiau nei savaitę Ispanijoje yra dingę be žinios. Šeima prašo pagalbos ieškant dingusiųjų.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė Marijampolės apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovė Ieva Šlivinskienė, Lietuvos teisėsauga apie įvykį gavo du pranešimus.

Rugpjūčio 9 dieną į pareigūnus kreipėsi Kazlų Rūdoje gyvenanti moteris, kuri pranešė, kad nuo rugpjūčio 5 dienos nepavyksta susisiekti su aštuoniolikmete dukra Vesta Kunigonyte.

Kaip teigiama, mergina liepos 8 dieną išvyko į Torevjechos miestą Ispanijoje pas ten dirbantį 22 metų draugą Tomą Paulauską, kilusį iš Kazlų Rūdos. Dingusi mergina į Lietuvą turėjo grįžti rugpjūčio 7 dieną, tačiau į užsakytą autobusą Torevjechoje taip ir neatėjo.

„Rugpjūčio 16-ąją į Marijampolės policiją kreipėsi moteris pranešusi, kad nuo maždaug rugpjūčio 6 dienos vidurnakčio nepavyksta susisiekti su sūnumi T. Paulausku“, – sakė I. Šlivinskienė.

Marijampolės apskrities policijos atstovė pridūrė, kad šiuo metu paskelbta V. Kunigonytės ir T. Paulausko paieška. Kol kas nenustatyta, kur abu jaunuoliai šiuo metu galėtų būti. Įvykis tiriamas.

Pagalbos prašymas surasti dingusiuosius plinta ir socialiniame tinkle „Facebook“ esančioje grupėje „Ispanijos lietuviai“. Čia į visuomenę kreipėsi V. Kunigonytės teta Neringa Savickienė.

„Dingo dukterėčia, dukra, sesuo, draugė Vesta Natalija Kunigonytė“, – rašė ji. – Labai prašome ką nors mačius ar kažką girdėjus pranešti. Visa informacija labai reikalinga“.

Feisbuko grupės „Ispanijos Lietuviai“ nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nora

Nora portretas
Atsirado, prisidirbe ir arestuoti policijos. Tevai nesivargina informuoti.

gh

gh portretas
kokie draugai tokie ir jie patys :)) Kai parašė komentatorius pasivadinęs 'jų draugas' tai viskas aišku kas ten per vieni .. :)) nx blt krw kas antras žodis, proto ubagai

lele

lele portretas
Abejoju kad arestinei nes butu pranese ispanijos pareigunai kad neieskotu :)
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių