Jurbarkietės skriaudėjas pateko į avariją: internautai krykštauja – karma!

  • Teksto dydis:

Jurbarkietę žiauriai sumušęs ir išžaginti bandęs vaikinas pateko į avariją.

„Oficialiais duomenimis, vairuotojo, kuris pateko į eismo įvykį inicialai yra M. I. Vaikinas buvo pristatytas į gydymo įstaigą detalesnei apžiūrai. Sužalojimai nebuvo itin sunkūs. Tikslesnę informaciją, kaip šiuo metu jaučiasi vaikinas, gali patvirtinti medikai“, – portalo kauno.diena.lt žurnalistams sakė Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Lina Banienė.

Pasak jos, pranešimą apie avariją pareigūnai gavo rugsėjo 23 dienos rytą. Eismo įvykio nuotrauka, kurioje matyti nuo kelio Žukai-Aušgiriai nuvažiavęs ir į medį įsirėžęs autobusiukas „Mercedes-Benz“, internautai pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“.

Tauragės policijos atstovės teigimu, vaikinas prie vairo sėdo blaivus.

Pasklidus informacijai apie šį įvykį, socialiniuose tinkluose netruko pasipilti komentarai.

„Vargšiukas. Nieko, mamytė išgydys. Scenarijus paruoštas – laukiame tęsinio. Karma tau!!!!“, – rašė moteris.

„Viskas apgalvotai bus padaryta, nes posėdis laukia, o dėl jo nedalyvavimo bus nukeltas.... Laimės laiko ir per jį dar kažką sugalvos“, – svarstė kita.

Primename, kad jurbarkietės skriaudėjo byloje ruošiamasi dar dviem svarbiems teismo posėdžiams. Pirmasis iš jų numatytas rugsėjo 27-ąją, antrasis – spalio 5-ąją.

„Bus tęsiama liudytojų apklausa. Planuojama apklausti keturis. O spalio 5 dieną turėtų būti baigiamasis posėdis, jeigu viskas vyks pagal suplanuotą eigą“, – portalo kauno.diena.lt žurnalistams sakė Klaipėdos apygardos teismo teisėjo vyriausioji padėjėja Dovilė Saulėnienė.

Liudytojų, nelaimės dieną buvusių kaimo turizmo sodyboje, apklausos bus vykdomos per nuotolį. Posėdžiuose turėtų dalyvauti kaltinamasis su savo advokatu bei nukentėjusieji arba jų atstovai.

Visuomenę sukrėtusi istorija, kai per vakarėlį Tauragės rajone, kaimo turizmo sodyboje, buvo sumušta ir mėginta išžaginti jurbarkietė, įvyko 2019 metų gegužės 26 dieną.

Nukentėjusioji iš pradžių buvo gydoma Kauno klinikose. Po to iškart nuvežta gydymui į reabilitacijos kliniką. Pasak specialistų, dieną, kai įvykdytas nusikaltimas, jai buvo sukeltas ne tik fizinis skausmas – sulaužytas žandikaulis, išmušti dantys, bet ir potrauminis stresas.

Skriaudėjas buvo neblaivus – po nusikaltimo jam nustatytas 1,12 promilės girtumas. Pasak prokuratūros, byloje merginos patirti sužalojimai kvalifikuoti kaip nesunkus sveikatos sutrikdymas, nes tokią išvadą pateikė teismo medicinos ekspertai, įvertinę patirtus sužalojimus ir dėl jų kilusias pasekmes sveikatai. Įtariamasis savo kaltę pripažino ne iš karto, o tik baigiant tirti nusikaltimus – po maždaug 30 liudytojų ir aukos apklausų.

Daugumoje apklausų dalyvavo psichologas, atlikta ne viena ekspertizė, surinkti ir išanalizuoti būtinieji duomenys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo, kažkokie nerealūs internautai krykštauja

Jo, kažkokie nerealūs internautai krykštauja portretas
O tikrieji šios planetos valdovai žydai toliau skina pergales kare su gojais.

T

T portretas
Šokiruoja kad ekspertai nusprendė kad tai nesunkus sveikatos sutrikdymas, kaip taip gali būti?

Marius

Marius  portretas
Užteks tyčiotis iš teisingumo, Pravėnuose jau seniai laukia atšalusi kamera, užteks išsisukinėti iš teisingumo. Turėjai jėgos ir drąsos mušti mergaitę, tai tai turėk jėgos ir drąsos atsisėsti į kalėjimą. Šita avarija tik inscenizacija...
VISI KOMENTARAI 68

Galerijos

Daugiau straipsnių