Ketvirtadienio nelaimės keliuose: sužeisti du mažamečiai, žuvo keturračio vairuotojas

Praėjusią parą, ketvirtadienį, policija Lietuvos keliuose užregistravo 77 eismo įvykius. Septyniuose eismo įvykiuose buvo sužeisti šeši žmonės.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, viename eismo įvykyje žuvo žmogus, 43 metų vyras, vairavęs keturratį motociklą.

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje, kelyje Tapelių ežero link, 43 metų vairuotojas posūkyje į kairę nesuvaldė vairuojamo keturračio, kuris kelyje apvirto. Sužeistas vairuotojas žuvo vietoje.

Per parą įvyko du eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti nepilnamečiai. Sostinėje, pėsčiųjų perėjoje, automobilis partrenkė dvylikos metų mergaitę ir iš įvykio vietos nuvažiavo. Policija dėl įvykio pradėjo tyrimą.

Taip pat Vilniuje iš kiemo išvažiuojantis automobilis partrenkė dešimties metų berniuką, važiuojantį šaligatviu mechaniniu paspirtuku, vaikas gydomas ambulatoriškai.

Vieną eismo įvykį ketvirtadienio vakarą sukėlė neblaivus vairuotojas, magistraliniame kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda lenkimo metu atsitrenkęs į priekyje važiavusio automobilio galinę dalį.

Avariją sukėlęs 30-metis vyriškis paspruko iš įvykio vietos, tačiau buvo sustabdytas, vairuotojui nustatytas 2,07 prom. girtumas. Vyras uždarytas į areštinę, jam gresia baudžiamoji atsakomybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerai

Gerai portretas
Kad tas keturatininkas nesužalojo mašinų ir žmonių. Uždraus visokius motociklietus
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių