Kovo 31-oji šalies keliuose: nukentėjo vairuotojai ir pėstieji

Paskutiniąją kovo parą, antradienį, kelių policijos pareigūnai, pirminiais duomenimis, užregistravo 26 eismo įvykius. Penkiuose eismo įvykiuose buvo sužeisti penki žmonės. Nukentėjo lengvųjų automobilių vairuotojai ir pėstieji.

Neblaivus vairuotojas, sukėlęs eismo įvykį, pats nukentėjo.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, praėjusią parą Vilniuje įvyko trys eismo įvykiai.

Ryte sostinės Galvės ir Račkūnų gatvių sankryžoje 53 metų vyro vairuojamas krovininis automobilis „DAF“ dėl saugaus atstumo nesilaikymo atsitrenkė į priekyje važiavusį ir sukti į kairę pristabdžiusį „Ford Galaxy“. Nukentėjo šio automobilio 43 metų vairuotoja.

Popietę Olandų gatvės ir Kirtuko alėjos sankryžoje per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjusią pėsčiąją partrenkė ir sužeidė automobilis „Renault Megane Scanic“, vairuojamas 44 metų moters. Į ligoninę paguldyta nukentėjusi 51 metų moteris.

Vakare taip pat Vilniuje, Nemenčinės plento ir J. Biliūno gatvės sankryžoje, per važiuojamąją kelio dalį bėgusį vyrą partrenkė automobilis „BMW 320“, vairuojamas 26-erių vyro. Dėl patirtų sužeidimų į ligoninę paguldytas 64 metų pėsčiasis.

Lietuvos kelių policijos tarnyba visiems, kurie kelyje, linki tik saugių kelionių ir atkreipia dėmesį, kad balandžio 1-ąją, pasak meteorologų, prognozuojami krituliai, daugiausia – sniegas, šlapdriba. Todėl būtina pasirinkti saugų važiavimo greitį, atidžiai važiuoti per tiltus, miškingas vietoves, pėsčiųjų perėjas, sankryžas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių