Lazdijų rajone slidi kelio danga kišo koją vairuotojams: ligoninėje – trys žmonės

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį eismo nelaimės pasipylė Lazdijų rajone – dėl slidžios dangos nuo kelio nuvažiavo trys automobiliai. Į ligoninę išvežtos dvi vairuotojos ir keleivis.

Pasak pareigūnų, sausio 9 d. apie 10 val. Lazdijų rajone, Papalazdijų kaime, nuo kelio nuvažiavo ir apsivertė automobilis „VW Passat“. Jo vairuotoja, gimusi 1991 metais, skundėsi galvos skausmu. Nukentėjusioji išvežta į Lazdijų ligoninę.

Ketvirtadienį taip pat pranešta, kad 9.20 val. Lazdijų rajone, Vainiūnų kaime, vyro, gimusio 1963 metais, vairuojamas automobilis „Suzuki Grand Vitara“, priklausantis Valstybinei teritorijų planavimo ir statybos inspekcijai, dėl slidžios kelio dangos, nuvažiavo nuo kelio į griovį. Eismo įvykio metu buvo apgadintas automobilis, bei nukentėjo jo keleivis, gimęs 1970 metais.

Alytaus apskrities policijos atstovų teigimu, dar vienas įvykis Lazdijų rajone fiksuotas sausio 9-ąją apie 9.55 val. Ročkių kaime. Nelaimės metu nuo kelio nuvažiavo automobilis „Peugeot“. Pirminiais duomenimis nukentėjo jo vairuotoja ir keleivis, kurie dėl krūtinės ląstos sumušimo išvežti į Alytaus ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

A

A portretas
Ir ka tai reiskia? Kad keliai nepriziurimi.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių