Išminuotojai sunaikino prie geležinkelio bėgių Lentvaryje rastą sprogmenį

  • Teksto dydis:

Išminuotojai išgabeno ir saugiai sunaikino antradienį prie geležinkelio bėgių Lentvaryje rastą Antrojo pasaulinio karo laikų artilerijos sviedinį.

Pasak Vilniaus apskrities policijos, 10.25 val. buvo gautas pranešimas, kad prie Lentvario geležinkelio stoties, vieno metro atstumu nuo geležinkelio bėgių, buvo rastas į sprogmenį panašus daiktas. 10.37 val. įvykio vietoje įvestas planas „Skydas“.

Apie 14 valandą sostinės policija pranešė, kad atvykę Lietuvos kariuomenės Juozo Vitkaus inžinerijos bataliono išminuotojai Antrojo pasaulinio karo 45mm artilerijos sviedinį išvežė ir sunaikino Šventininkų karjere.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaip galėjo tokioje vietoje išbūti nepastebėta?

Kaip galėjo tokioje vietoje išbūti nepastebėta? portretas
Šitiek metų po karo - juk tuos bėgius tiesė, keitė, ne sykį reikėjo remontuoti ne tą vietą, tai netoliese, ne sykį buvo keisti pabėgiai, daug sykių per metus važinėjo kelią tikrinanti drezina, o ir apeiviai ten ir atgal vaikšto, tikrina, ar jungtys neatsipalaidavo, sutepa. Ir niekas nieko nematė... Ne kur nors viduryje begalinių stepių ar taigos, o šalia stoties ji saugiai sau nuo II-jo karo tįsojo, nesprogo, ir niekas nematė? Ir nekelia įtarimo toks jos ,,apsireiškimas"???
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių