Ligoninėje mirė sekmadienį partrenkta pėsčioji

Praėjusią parą, antradienį, Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, mūsų šalies keliuose užregistruoti 77 eismo įvykiai, iš jų vienuolikoje eismo įvykių metu buvo sužeista dvylika žmonių. Vienas, 47 metų pėsčiasis žuvo.

Sekmadienį 6 val. Vilniuje, Ukmergės gatvėje, šviesoforu reguliuojamoje sankryžoje, 26 mėtų vyras, vairuodamas automobilį „Honda“, partrenkė per pėsčiųjų perėją degant draudžiamam (raudonam) šviesoforo signalui ėjusią 54 metų pėsčiąją, kuri buvo paguldyta į ligoninės reanimacijos skyrių, kur antradienį nuo patirtos traumos mirė.

Antradienį, kaip pranešė Lietuvos kelių policijos tarnyba, neblaivūs eismo dalyviai sukėlė 3 eismo įvykius, žmonės šių įvykių metu sužeisti nebuvo.

Taip pat, kaip jau rašyta portale kauno.diena.lt, antradienį apie 7.40 val., tamsiuoju paros metu, Šiaulių rajone, Kuršėnuose, Ventos-Sodų gatvėje, sankryžoje, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje, automobilis „VW Passat“, vairuojamas 23 metų ugniagesio gelbėtojo, partrenkė 27-metį. pėsčiąjį, kuris dėl daugybinių sužalojimų buvo pristatytas į ligoninę ir tą pačią dieną apie 9.30 val. mirė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuvis

Lietuvis  portretas
Nereik ko skubėti, kad mirtinai partrenkti žmogų, jei skubate kažkur tai vyturiais išmokite tapti o ne pelėdomis
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių