Visuomenę sujaudinusi jauno vyro mirtis: policija įvardijo priežastį

  • Teksto dydis:

Praėjusiais metais ne vieną tautietį sujaudino artimųjų paskelbta jauno vyro paieška.  Artimieji prašė padėti rasti iš Kauno išvažiavusį vyrą, kurio telefono signalas nutrūko netoli Joniškėlio. Netrukus miške buvo rastas vyro vairuotas BMW automobilis, o po dienos ir jauno vyro kūnas. Portalas iki šiol sulaukia skaitytojų laiškų dėl vyro mirties aplinkybių, todėl paprašėme policijos pateikti oficialią informaciją.

Portalas praėjusių metų gegužę paviešino artimųjų pagalbos šauksmą, kuriame buvo prašoma padėti sužinoti bet kokios informacijos apie dingusį jauną vyrą, kuris turėjo važiuoti iš Kauno į Joniškėlį. Paskutinį kartą užfiksuotas pradingusio vyro telefono signalas, pasak artimųjų, buvo miške 4 kilometrai nuo Joniškėlio.

Neilgai trukus policija rado vaikino automobilį miške netoli namų. Kaip šį antradienį teigė Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Kornelija Zamalytė, vyro vairuotas automobilis buvo rastas 3 km atstumu nuo namų, Pasvalio rajone esančiame miške. Šiame miške buvo rastas ir ieškoto vyro kūnas.

Anot policijos atstovės, dėl mirties aplinkybių buvo keliamos kelios versijos, tačiau ant jauno vyro kūno išorinių smurto žymių nebuvo rasta. K. Zamalytė teigė, kad vyras nusižudė.


Šiame straipsnyje: ieškomas vyrasdingęs vyraspagalbos telsavižudybė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Alius

Alius portretas
aip galima nusizudyti be smurto zymiu?

Kodel

Kodel portretas
Atsiranda noras kažką apkaltinti... Gal kažkam ir jautė nuoskaudą, pyktį, bet buvo per silpnas su tuo susigyventi. Todėl tai buvo jo pasirinkimas ir jo sprendimas. Kaltų ieškojimas nieko nebepakeis. Ilsėkis ramybėje ir visiems linkiu VIDINĖS RAMYBĖS

O gal tai

O gal tai portretas
tik meistriškai surežisuota savižudybė?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių