Pareigūnė tvenkinyje žūti paliktos moters įtariamąjį atpažino iš šlapios striukės

  • Teksto dydis:

Darnus komandinis darbas ir pareigūnų profesionalumas padėjo greitai nustatyti įvykio aplinkybes, kur automobilyje nuskendo moteris, surasti liudytojus ir sulaikyti įtariamąjį.

Kuršėnuose dirbanti pareigūnė Sandra Jakė vakar ryte gavo pranešimą iš mokyklos apie galimai įvykusią nelaimę – po avarijos automobilyje nuskendo vienos moksleivės mama.

Kadangi šeimą gerai pažinojo, su kolegomis iškart pradėjo moters paiešką. Namuose neradusi buvusio moters sutuoktinio nuvyko pas ieškomos moters tėvus.

Ten lankėsi ieškomo vyro giminaitis, kuris tikino, kad nieko apie nelaimę nežino, o pats yra šiaulietis ir Kuršėnuose tik svečiuojasi, tad jau ruošėsi vykti namo. Vaikinui apsirengus striukę pareigūnė pastebėjo, kad drabužis visas šlapias.

„Paklausiau, ar jis meluoja. Vaikinui pradėjo rankos drebėti, labai susijaudino ir papasakojo, kas nutiko“ – prisimena S. Jakė.

Taip vienas po kito buvo surasti ir keleiviai, ir vairuotojas.

Sandra Jakė / Šiaulių apskrities policijos nuotr.

Įtariamųjų paieška buvo vykdoma vakar, kai anksti ryte Šiaulių rajone esančiame Dirvonėnų kaime įvažiavusiame į tvenkinį automobilyje buvo rasta žuvusi moteris.

Moterį žūti paliko jos vyras ir pusbroliai. Du keleiviai ir vairuotojas išsigelbėjo. Visi tragiško įvykio dalyviai – giminės.

Apie nuskendusią motiną išgirdo dukra iš namo grįžusio peršlapusio tėvo ir apie tai papasakojo socialinei darbuotojai. Mokykla kreipėsi į policiją, tuomet pareigūnai ir pradėjo moters paiešką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Su trim promilėm ir aš negelbėčiau. Vieną kartą jau gelbėjau tokią vieną avarijoje. Ištraukiau visą apsišikusią ir girtą, šūdai tik varva, smarvė, ....daugiau nei piršto nekišiu. Policija stovėjo su baltom pirštinaitėms ir net artyn nėjo.

Jo.m.

Jo.m. portretas
Jie visi gere ja istrauke susirietusia ir su buteliu taip kaime zmones sneka katrie ja pazinojo.is vienu isvare kur baliavojo jie.tai moteriai saka kad apie tris promiles rado kraujyje.tai ji gal ir buvo komoj tai ne ka ir pajaute.

Agne

Agne portretas
Geri vyrai žmonų nepalieka skęsti.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių