Pereiti į pagrindinį turinį

Praėjusią parą keliuose sužeisti penki žmonės: moteris užsnūdo prie vairo

2020-04-16 07:41

Praėjusią parą, balandžio 15-ąją, kelių policijos pareigūnai, pirminiais duomenimis, užregistravo 30 eismo įvykių.

Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Pixabay nuotr.

Penkiuose iš jų sužeisti penki žmonės: trys vairuotojai, keleivis ir dviračiu važiavęs vaikinas.

Telšių rajone, kelyje Telšiai-Seda, esant šlapiai kelio dangai, tiesioje įkalnėje vairuojamo automobilio „Škoda Superb“ nesuvaldė 55 metų moteris. Automobilis įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į krūmus. Nukentėjusi vairuotoja paguldyta į ligoninę. Pirminiais duomenimis, moteris užsnūdo prie vairo.

Radviliškio rajone, Šeduvoje, magistraliniame kelyje A9 Panevėžys-Šiauliai iš šalutinio kelio į kairę sukęs automobilis „Jeep Wrangler“ susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu krovininiu automobiliu „MAN“, vairuojamu 42 metų vyro. Sužeidimus patyręs pirmojo automobilio 27 metų vairuotojas nuvežtas į ligoninę.

Kaune tiesiame kelio ruože į pakelės medį atsitrenkė automobilis „Opel Astra“, vairuotojas pasišalino. Nukentėjo 50 metų keleivis. Pirminiais duomenimis, automobilį vairavo neturintis teisės vairuoti 16-metis paauglys, jis galbūt buvo neblaivus.

Marijampolės savivaldybėje, Triobiškių kaime, pirminiais duomenimis, nepasirinkęs saugaus važiavimo greičio motociklo „Harley Davidson“ nesuvaldė ir su juo važiuojamojoje kelio dalyje apvirto 40 metų vyras. Jis išvežtas į ligoninę.

Jonavos rajone, Užusalių kaime, į stovintį automobilį „Mitsubishi Carisma“ atsitrenkė dviračiu važiavęs 24 metų vaikinas. Jis susižeidė veidą. Pirminiais duomenimis, vaikinas buvo neblaivus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų