Prašo padėti surasti draugą: pasakė, kad prastai jaučiasi, o tada dingo

  • Teksto dydis:

Socialiniame tinkle „Facebook“ pradėjo plisti trijų vaikinų pagalbos šauksmas. Jie sunerimo dėl dingusio draugo Tomo J.

„Dingo draugas. Paskutinį kartą jį matėme šeštadienį Peterbore (Anglijos miestas, aut.past.). Pavakarojom, išsiskirstėm – jis atrodė prislėgtas, tačiau nuo mažens yra uždaro būdo. Sekmadienį Tomas turėjo susitikti su kitu draugu, bet nepasirodė – pasakė, kad jaučiasi prastai, eis miegoti“, – portalui pasakojo Mantas G., kuris ir paskelbė pagalbos prašymą.

Jaunas vyras užsiminė, kad niekam nepranešęs Tomas galėjo išvažiuoti į Londoną. Paklaustas, ar dingęs draugas visgi negalėjo išskristi į Lietuvą, Mantas suabejojo šia versija, nes Tomas savo piniginę su dokumentais dar šeštadienį paliko pas kitą draugą.

Visgi dviprasmiškus jausmus bičiuliams sukėlė Tomo socialinėje erdvėje sekmadienio vakarą paskelbtas įrašas, tad jie ir nusprendė pagalbos prašymą paskelbti viešai.

Mantas teigia, kad nuo sekmadienio jo draugas Tomas daugiau nebuvo prisijungęs prie socialinio tinklo paskyros, telefono numerius užblokavo. „Daugiau jokio kontakto žmonės su juo neturėjo, giminės ir mama labai jaudinasi. Gal yra mačiusių ar sutikusių šį jaunuolį?“, – Mantas patikina, kad apie draugo dingimą pranešta tiek Anglijos, tiek Lietuvos policijos pareigūnams.

Tiesa, iš Anglijos policijos pareigūnų vaikinai sulaukė juos šokiruojančios žinios. „Tomo neskelbs kaip dingusio asmens, mat jis yra suaugęs ir su savimi turi pinigų. Tačiau nemanau, kad jis turi pinigų, nes pas draugą paliktoje piniginėje liko ir jo banko kortelės. Tomo kambaryje liko kiti jo daiktai“, – sakė portalo pašnekovas.

Anot pagalbos prašančio vaikino, dingęs draugas yra maždaug 180 cm ūgio, gan lieso sudėjimo, trumpų, šviesių plaukų. Jis, anot taip pat Anglijoje gyvenančio Manto, buvo užsiauginęs trumpą barzdą.

Mačiusius Tomą J. ar žinančius apie jį svarbios informacijos, Mantas G. prašo susisiekti šiais telefono numeriais:  Tautvydas +44 7521 373883, Mantas +447436296228, Ūdrys +370 64 545505 arba parašyti į „Facebook“ paskyrą. 

Ikiteisminio tyrimo nepradėjo

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Kristina Janulevičienė patvirtino, kad trečiadienio vakarą į Prienų rajono policiją dėl galimai dingusio globotinio kreipėsi vyras. „Asmuo yra išvykęs į Didžiąją Britaniją. Gavus pranešimą pradėtas aplinkybių patikslinimas, renkama detalesnė informacija apie minimą vaikiną. Iki šiol ikiteisminis tyrimas dėl dingusiojo paieškos nepradėtas, nes negautas artimųjų pareiškimas“, – teigė policijos atstovė.

Turintys informacijos apie Tomą J. gali skambinti Prienų rajono policijos pareigūnams telefonu +370 700 65744 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonim

Anonim portretas
Tai kas nutiko?ka pasidare?

Arnoldas

Arnoldas portretas
Viskas,vakar jau rastas be gyvybes zenklu.

Ech

Ech portretas
Kas darosi pasidaro o negasidna cia
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių