Savaitgalį eismo įvykiuose sužeisti 29 asmenys: žuvo ir vienas vairuotojas

Praėjusį savaitgalį – sausio 10-12 dienomis – mūsų šalies keliuose, Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, įvyko 26 eismo įvykiai, per kuriuos nukentėjo žmonės. Žuvo lengvojo automobilio vairuotojas.

Per tris paras policija užregistravo 191 eismo įvykį.

Penktadienio, pavakarę, apie 16.55 val., Klaipėdoje, Jūrininkų prospekte, lyjant, automobilis „Renault Megane Scenic“, vairuojamas 68 metų vyro, išvažiuodamas iš garažų teritorijos ir sukdamas į kairę, nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu antrąja eismo juosta važiavusiu krovininiu automobiliu „Scania R124LA“, kurį vairavo 54-erių vyras. Žuvo lengvojo automobilio vairuotojas.

Sužeisti 29 eismo dalyviai, tarp jų – penki nepilnamečiai. Daugiausia nukentėjo pėsčiųjų – šešiolika (trys iš jų – neblaivūs).

Pėsčiųjų perėjose, pirminiais duomenimis, automobiliai kliudė dešimt pėsčiųjų. septyniuose įvykiuose, kai susidūrė transporto priemonės, buvo sužeisti septyni žmonės. Vienas žuvo. Dviejuose iš šių įvykių dalyvavo dviračių vairuotojai (61-erių moteris ir neblaivus 47-erių vyras). Miestų maršrutiniai autobusai pateko į du eismo įvykius, buvo sužeisti trys žmonės.

Neblaivūs vairuotojai, pirminiais duomenimis, dalyvavo dviejuose eismo įvykiuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas..

Jonas.. portretas
Cia trikojai padeda.....saugus eismas.....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių