Savaitgalio nelaimės vandens telkiniuose: rasti penki skenduoliai

  • Teksto dydis:

Savaitgalį iš vandens telkinių Lietuvoje ištraukti penkių žmonių kūnai.

Penktadienio rytą buvo pranešta, kad Šalčininkų rajone, Gerviškių kaime, ežere nuskendo moteris. Atvykę ugniagesiai tvenkinyje rado plūduriuojantį moters kūną. Jis buvo ištrauktas į krantą, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Prieš vidurnaktį gautas pranešimas, jog Utenos rajone, Daugailių seniūnijoje, Radeikių kaime, vandens telkinyje nuskendo vyras. Jį ugniagesiai rado už septynių metrų nuo kranto.

Šeštadienio naktį, 1.39 val., pranešta, kad Druskininkų savivaldybėje, Leipalingio seniūnijoje, Vilkanastrų kaime, Baltojo Bilso ežere panėrė ir nebeišnyra žmogus. Ugniagesiai vyro kūną rado už 20 metrų nuo kranto.

Šeštadienį Ukmergės rajone, Vidiškių miestelyje, Šventosios upėje buvo tęsiama nuskendusio žmogaus paieška. Apieškoję apie du kilometrus upės, ugniagesiai rado nuskendusio vyro kūną.

Sekmadienį, 9.33 val., buvo gautas pranešimas, kad Vilniaus rajone, Buivydžių seniūnijoje, Neries upėje, už penkiolikos metrų nuo kranto pastebėtas skenduolis. Vyro kūną ištraukė ugniagesiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių