Šeši policijos ekipažai tramdė po kelią prie Šiaulių besiblaškiusius galvijus

  • Teksto dydis:

Šeši policijos ekipažai tramdė po kelią prie Šiaulių besiblaškiusią gyvulių bandą.

Kaip pranešė Šiaulių apskrities policija, pirmadienio vakarą netoli Šniūraičių kaimo Šiaulių bendrovės sunkiasvorę transporto priemonę DAF su priekaba vairavęs vairuotojas pamatė staiga priešpriešais į kelią išbėgusius galvijus.

Nors jis nuspaudė stabdžio pedalą, tačiau sustoti nespėjo ir trenkėsi į juos.

Per eismo įvykį buvo apgadintas tik krovininis automobilis (išdužo priekiniai žibintai), vairuotojas nenukentėjo, o banda nubėgo keliu toliau prieš eismą.

Apie magistraliniu keliu keliaujančių nevaldomų galvijų srautą policijos pareigūnai ir sužinojo iš šio vairuotojo pranešimo.

Po to vairuotojų pranešimai sekė vienas po kito, ir pareigūnai mobilizavo pajėgas nestandartinei situacijai ties Šiaulių ir Radviliškio rajonų riba suvaldyti.

Kadangi jokių specialiųjų priemonių tokiam atvejui nenumatyta, kelią užblokavusių galvijų eismą jie reguliavo šūksmais ir gestais. Nuo kelio nuvarytus galvijus perėmė žemės ūkio bendrovės, iš kurios aptvarų jie paspruko, darbuotojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha

Cha portretas
Tai kaip dabar nubaus tuos galvijus ? Kokias baudas paskirs ? Juk toooookie pažeidėjai.....tikriausiai Putino agentai....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių