Skuba į pagalbą: ugniagesiai padeda ir užklimpusius medikų automobilius ištraukti, ir ligonius nešti

  • Teksto dydis:

Specialiosios tarnybos neretai skuba ne tik pas pagalbos prašančius žmones, bet ir pas su sunkumais susiduriančius kolegos. Štai ugniagesiai gelbėtojai padeda ne tik ištraukti užklimpusius greitosios medicinos pagalbos automobilius, bet ir talkina nešant ligonius.

Kaip informuoja Valstybinė priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba, vien šiais metais ugniagesiai gelbėtojai  medikams skubėjo padėti 178 kartus.

Pastaruoju metu greitosios pagalbos medikų automobiliai neretai neįveikia pusnių.

„Gyvybes gelbstintiems greitosios pagalbos medikams talkina ugniagesiai gelbėtojai. Vykstama atidaryti  durų, kai negalima patekti į vidų pas pagalbos laukiantį pacientą. Atskubama ir tada, kai tenka išnešti daug sveriančius ligonius. O pastaruoju metu greitosios pagalbos medikų automobiliai neretai neįveikia pusnių“, –  rašoma feisbuke.

Ugniagesiai gelbėtojai jau ne kartą skubėjo į pagalbą medikų brigadoms. „Štai vakar pavakarę Alytaus rajone, Ratininkų kaime, Butrimonių ugniagesių komandos ugniagesiai, atvykę su automobiline autocisterna, ištraukė įklimpusį greitosios pagalbos automobilį. Tos pačios dienos vakare Kepalių ugniagesių komandos  ugniagesiai Joniškio rajono, Noriūnų kaime ištempė įklimpusį sniege ir negalėjusį pasiekti iškvietimo vietos greitosios pagalbos medikų automobilį“, –apie žiemos sukeltas problemas rašo ugniagesių gelbėtojų atstovai. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių