Tragedija pasibaigęs ralis Utenoje: sužeistųjų skaičius išaugo iki 14, žuvusysis – jaunas vaikinas

  • Teksto dydis:

Ralio „Samsonas Rally Utena 2024“ Utenoje metu penktadienio vakarą automobiliui įsirėžus į žiūrovus, sužeistųjų skaičius išaugo iki keturiolikos žmonių, šeštadienį skelbia Policijos departamentas.

Policijos duomenimis, per incidentą, kurio metu žuvo 2002 metais gimęs vyras, greičio ruože, lenktyninis automobilis „Ford Focus“, vairuojamas 1987 metais gimusio vairuotojo, posūkyje nesuvaldė automobilio ir nuvažiavęs nuo kelio kliudė šalikelėje stovinčius žiūrovus.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Asta Šuminienė šeštadienį LRT radijui teigė, kad incidentą sukėlusį lenktyninį automobilį vairavo ekipažas iš Latvijos.

Ji BNS teigė, kad septyni asmenys gydomi ligoninėje, septyni – ambulatoriškai, nei vieno gyvybei šiuo metu pavojus negresia.

Pasak Utenos policijos atstovės, tarp nukentėjusių dešimt asmenų yra vyrai (delfi.lt duomenimis, nuo 20 iki 69 m.), trys moterys (nuo 18 iki 37 m.), vienas – 2008 metais gimęs nepilnametis.

Lenktyninio automobilio ekipažas nenukentėjo.

„Samsonas Rally Utena 2024“ organizatoriai „Facebook“ paskyroje penktadienį skelbė, kad avarija įvyko miestinio greičio ruožo metu.

Anot pareigūnų, incidentas įvyko apie 21.47 val. Papievių gatvėje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neatsargaus gyvybės atėmimo.

Ralio organizatoriai „Facebook“ nurodo, jog varžybos yra sustabdytos, o įvykio tyrimą atlieka ir Lietuvos automobilių sporto federacija. 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Miestuose

Miestuose portretas
Ralio lenktynės turi būti draudžiamos. Kaltas meras, Kaune taip pat kažkada žuvo žmogus. Blogai, kad valdžia visiškai neturi atsakomybės.

Sudebilejusi Lietuvos mesa.

Sudebilejusi Lietuvos mesa. portretas
Kokie kurwos svolociai sugalvojo rengti automobiliu lenktynes miesto gatvemis??? Sudebilejo zmones visiskai Susaudyti Utenos MERA. o uteniskius kas trecia dolbajoba nes tyli kaip prisisike ir bijo pasipriesinti valdzios idiotizmui. Durnas uteniski, KIEK GAUNI IS TU LENKTYNIU MIESTO GATVEMIS ???

Jei išnyktų

Jei išnyktų portretas
pusgalviai organizatoriai, gal nebūtų ir tiek "išmaniųjų", nesuprantančių, kad tos durnystės jau kainuoja ne tik pinigus, bet ir žmonių gyvybes. Kas vyksta su proteliais?
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių