Tuščių butelių panorusi moteris prisišaukė bėdą: įlindo į konteinerį ir jame įstrigo

  • Teksto dydis:

Per tuščius alaus butelius papuolė į rimtą bėdą. Biržuose, plastiko konteineryje, porelei pamačius daug tuščių alaus butelių moteris vos pro dviejų sprindžių pločio skylę sugebėjo įlįsti vidun, tačiau atgal išlipti – nebesugebėjo, praneša LNK žinios.

„Gana liekna moteris rūšiavimo konteineryje, ten, kur yra plastmasės atliekos, pamatė, kad ten yra daug tuščių puslių“, – pasakojo vyresnysis ispektorius Nerijus Gudas.

Šiukšles nešantys biržiečiai vos dviem sprindžiais matuoja skylę ir neįtiki, kaip vidun gali sulįsti, kad ir menkiausio kūno žmogus. 

„Ne, čia jokiais būdais nelabai galiu pagalvoti, kad galima įlipti“, – sakė žurnalistų kalbinta praeivė.

Konteineryje pabuvojusi 38-erių biržietė kalbėti nesutiko. Jos gyvenimo draugas istorijos baigtimi, regis, patenkintas. Vyras pasakojo, kad vakare pamačiusi pilną konteinerį tuščių butelių, moteris laisva valia įlindo vidun ir tuščią tarą išdavė vyrui pro skylę, bet kai atėjo laikas grįžti atgal – išlindo galva ir rankos, o ties klubais įstrigo.

Per skylę nebetilpusi per klubus, moteris liko sėdėti konteinerio viduje, aklinoje tamsoje, kurios esą labai bijanti. Dėl moters konteineryje vyras iškvietė gelbėtojus. 

„Ugniagesiai atsargiai apvertė konteinerį. Konteinerio dugnas atsidaro ir pro atidarytą dugną išlindo moteris“, – sakė N. Gudas.

Aplinkiniai matė tamsoje su prožektoriais pareigūnų vartomus konteinerius, bet tikrai nemanė, kad ieškoma žmogaus. Išgelbėtai moteriai gydymo neprireikė kaip ir tuščių alaus butelių. „Tos pūslės buvo senos ir nebetinkamos priduoti, nes dar nebuvo atitinkamo ženklinimo. Matyt, gal iš kažkokio seno garažo ar iš kažkur ištrauktos ir naudos neturėjo“, – kalbėjo vyresnysis inspektorius.

Iš dalies porelė pasidarbavo neblogai – iš konteinerio iškrovė maždaug 200 tuščios taros butelių. „Pirmą kartą atėjusi randu, kad čia tuščia. Šiaip būdavo prikišta, kad vos tilpdavo“, – pasakojo sutikta gyventoja.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Joo

Joo portretas
Gerų butelių niekas neišmeta, neša į automatą.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių