Tvenkiniuose nuskendo du vyrai

  • Teksto dydis:

Karštą ketvirtadienį Lietuvoje paskendo du vyrai, taip pat rasti dar dviejų, kaip manoma, anksčiau paskendusių žmonių kūnai.

Ketvirtadienį 16.10 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas, kad Giedraičių seniūnijoje, Marguolių kaime, kaimo turizmo sodyboje, tvenkinyje skęsta žmogus.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente (PAGD) BNS informavo, kad skendusiojo išgelbėti nepavyko – 15-metis jaunuolis nuskendo.

„Į paiešką buvo atvykę narai, iš tvenkinio už 4 metrų nuo kranto, 3 metrų gylio ištrauktas 2003 metais gimusio jaunuolio kūnas“, - BNS informavo PAGD budėtojas. 

Be to, 16.54 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas, kad kad Kretingos rajone, Kretingos seniūnijoje, Padvarių kaime, Salantų gatvėje, tvenkinyje skęsta vyras.

Pasak PAGD, tvenkinyje nuskendo apie 50-ties metų vyras.

Ketvirtadienio ankstų rytą 6.36 val. Vilniaus rajone, Zujūnų seniūnijoje, Vaičiūniškių kaime, iš Neries ištrauktas, kaip manoma, moters kūnas. Jis plūduriavo vandenyje. Bus tiriama, ar tai yra savaitgalį Vilniuje paskendusios moters palaikai.

Praeitą penktadienio vakarą apie 18.44 val., Vilniuje, Neries upėje, paskendo 35 metų moteris, ji gelbėjo pradėjusį skęsti 17-metį posūnį.

Jaunuolis buvo išgelbėtas, o į upę įšokusi moteris, paniro po vandeniu ir nebeišplaukė.

Taip pat ketvirtadienį Baltijos jūroje rastas plūduriuojantis kūnas. Tiriama, ar tai yra savaitgalį paskendusio 14-mečio kūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių