Žygaičių miestelyje – širdį verianti tragedija: mokyklos sporto salėje mirė mergaitė

Penktadienį ryte Tauragės rajone, Žygaičių miestelyje esančioje gimnazijoje, kūno kultūros pamokoje staiga sukniubo ir mirė 2009 metais gimusi mergaitė.

Pareigūnams apie nelaimę pranešta, kai 10.55 val. medikai nesugebėjo atgaivinti mokyklos sporto salėje sukniubusios paauglės.

Pareigūnams pranešta, kad mokinė sukniubo pamokos metu, iki tol sveikata ji nesiskundė.

Po aktyvių, bet nesėkmingų gaivinimo veiksmų medikai konstatavo mergaitės mirties faktą.

Pareigūnai apžiūrėjo mirusiosios daiktus bei aplinką, tačiau nerado jokių daiktų, kurie būtų leidę įtarti paauglę vartojus kokius draudžiamus medikamentus ar chemikalus.

Ant mirusiosios kūno nepastebėta ir išorinių smurto požymių.

Kol kas nesama jokių duomenų, kad mokinė būtų tapusi nusikaltimo auka ar būtų pavartojusi draudžiamų preparatų.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą nepilnametės mirties priežasčiai nustatyti. Jo metu bus ištirtos net menkiausios šios nelaimės aplinkybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

visuomenės sveikatos specialistės

visuomenės sveikatos specialistės portretas
kurios etatas yra mokykloje - tuščia vieta. Pasodina savivaldybė kokia gimine ir tiek. Ar kas girdėjo ką tokios specialistės veikia?Aš girdėjau. Kad mokyklose - ne bet kad dirba su pensininkais mieste. T. y. pravarinėja projektėlius su visuotinėm mankštom durnu mokymu apie sveiką gyvenimo būdą ir kitas pūgas (lygtai negalima pasižiūrėt Youtube ar paGOOGL-int geresnės, daug įdomesnė medžiagos iš pačių aukščiausių medicinos srities specialistų :D)

Anksčiau mokyklose

Anksčiau mokyklose portretas
buvo medicinos kabinetai kur sėdėjo medikas ir odontologas. O dabar nieko panašaus net iš tolo nėra. + valstybininkai nuplukę įgyvendina planą invalidų ir neįgaliųjų ,,integracijos" į bendro lavinimo mokyklas. Skant, naikinsim specmokyklas skirtas nesveikiems vaikučiams, todėl kad jie turi būti pilnavertiškai integruoti į visuomenę ir jaustis pilnaverčiais, o visuomenė nuo mažens išmokt jiems padėti ir juos globoti. Dabar pasirodo kad net paprasčiausios med.seselės čia pat nėra ir vaikai miršta mokyklose, stadionuose, varžybose.. Tik ciniški idiotai pastatyti gaujų į valdžią galėjo taip sugalvot

Romas

Romas portretas
Viska padare antsvoris sirdziai kruvis didziulis buvo
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių