Akmenės rajone vyras su peiliu užpuolė mažametę, vėliau sužalojo moterį

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą Akmenės rajone neblaivus 1969 metais gimęs vyras tėvo akivaizdoje su peiliu užpuolė mažametę mergaitę, o vėliau peiliu sužalojo moterį.

Kaip pranešė Policijos departamentas, šeštadienį apie 19 val. 40 min. Akmenės rajone, į neužrakintą ūkinį pastatą, kuriame įrengta pokylių salė, užėjo vyriškis rankoje laikydamas peilį.

Jis, sugriebęs mažametę, gimusią 2013 metais, už drabužių, prisitraukė ją prie savęs ir po kaklu pakišo peilį.

Tuo metu buvęs mažametės tėvas (g. 1986 metais), puldamas gelbėti dukrą, parvertė vyrą su dukra ant žemės. Grumtynių metu tėvui pavyko išvaduoti savo dukrą - paėmęs ją ant rankų, nubėgo bei užsidarė name. Užpuolikas rankoje laikydamas peilį juos vijosi, bandė patekti į namą, tačiau nepavykus, pasišalino į gretimą namą ir pradėjo belstis į moters (g. 1951 metais) buto duris.

Moteriai atidarius buto duris, vyriškis peiliu du kartus jai dūrė. Moteriai nuo smūgių pargriuvus ant grindų bei pradėjus šauktis pagalbos, į įvykio vietą atbėgo policijos pareigūnai ir vyriškį sulaikė.

Įvykio metu sužalotos mažametė (iš galvos išrautas kuokštas plaukų) ir moteris (paviršutinė durtinė žaizda petyje ir kraujosruva krūtinėje), kurios, suteikus medicinos pagalbą, gydomos ambulatoriškai.

Įtariamasis neblaivus (1,56 prom. alkoholio) uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

a

a portretas
nu jo

Tik taip.

Tik taip. portretas
Lietuva pirmaujanti knaipiu ,girdyklu akaiciumi pasauly,manau.Todel ir vampyru,monstru pilna.

vanga

vanga portretas
MONSTRU TEVYNE.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių