Benamė įsibrovė į mirusios kaimynės namus Klaipėdoje

Pamatę, kaip girta benamė braunasi į kaimynų butą, namo gyventojai pranešė policijai. Policijos patruliai nutvėrė vagilę įvykio vietoje.

Antradienio popietę Butsargių gatvės 6 namo gyventojai išgirdo dūžtančio stiklo garsą, o priešais namą esančioje automobilių aikštelėje buvę jaunuoliai pastebėjo, kaip girta moteris lipa per išdaužtą langą.

Žmonės nedelsdami iškvietė policiją. Patruliai sulaikė 39 metų benamę Olgą K. Moteris nešėsi prieš metus mirusios buto šeimininkės nuotrauką. Bute paruošti išnešti buvo sukrauti keli namų apyvokos daiktai.

Kadangi vagilė buvo neblaivi, tądien jos apklausti nebuvo galima. Vėliau paaiškėjo, kad ši moteris buvo policijos ieškoma dėl incidento vienoje senamiesčio kirpykloje, kur ji išvartė daiktus ir chuliganiškai elgėsi.

Paaiškėjo, kad Olga K., dar būdama vaikas, pažinojo velionę buto šeimininkę. Kodėl dabar jis sugalvojo įsibrauti į buvusios kaimynės butą, dar neaišku. Sukrauti išnešti daiktai neturtėjo ypatingos vertės. Dar mažiau suprantama, kodėl moteris išnešė šeimininkės nuotrauką.


Šiame straipsnyje: vagystėvagystė iš buto

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių