Pereiti į pagrindinį turinį

Degalinėje Elektrėnuose sulaikytas jaunuolis su kanapėmis

2015-12-09 16:13
BNS inf.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Vytauto Petriko nuotr.

Elektrėnų policija degalinėje sulaikė narkotinių medžiagų turėjusį jaunuolį.

Antradienio vakarą apie 22 val. Elektrėnų policijos patruliai, siekdami užtikrinti visuomenės saugumą, patruliuodami apsilankė Elektrėnuose, Sabališkių gatvėje esančioje degalinėje.

Kaip pranešė policija, įvažiuodami į jos teritoriją, pareigūnai pastebėjo degalinės pastate penkis jaunuolius, kurie iškart sukėlė įtarimų. Vaikinai, įėję į patalpas, atsisėdo prie ten esančių staliukų, bet, pamatę atvažiuojančius pareigūnus, nedelsdami ėmė skirstytis. Dėl tokios reakcijos jie ir buvo sustabdyti bei patikrinti.

Apžiūros metu pas niekur nedirbantį, 11 kartų administracine tvarka baustą (iš jų 5 kartus už alkoholinių gėrimų vartojimą viešojoje vietoje ir 2 kartus už nedidelį chuliganizmą) 22 metų Elektrėnų gyventoją rasta, įtariama, kanapių, o pas 3 kartus administracine tvarka baustą (iš jų 2 kartus už smulkų svetimo turto pagrobimą prekybos įstaigose) Geibonių kaimo 20-metį gyventoją rastas mechaninis įtaisas „malūnėlis“, galbūt skirtas smulkinti narkotines medžiagas. Visi penki jaunuoliai buvo pristatyti į medicinos įstaigą nustatyti, ar nėra apsvaigę nuo narkotinių ar psichotropinių medžiagų.

Elektrėniškis sulaikytas dviem paroms ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

22 metų jaunuoliui gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.  

Praėjusią savaitę Elektrėnų policijos komisariato atstovas dalyvavo Elektrėnų savivaldybės pasitarime su meru ir degalinės „Statoil“ atstovais. Šiame susitikime buvo aptarta nedėkinga šios degalinės darbuotojų padėtis, kai vakarais atvyksta asmenys, linkę vartoti narkotines medžiagas ir nusikalsti ar kitaip prasižengti, trikdo viešąją rimtį, grasina darbuotojams.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų