Dėl FNTT atliekamo tyrimo V. Rinkevičius stabdo narystę „valstiečių“ partijoje

Buvęs Seimo narys Viktoras Rinkevičius laikinai stabdo narystę „valstiečių“ partijoje dėl Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybos (FNTT) atliekamo tyrimo.

„Esu informuotas, jog pats partijos narys laikinai stabdo narystę partijoje, kol vyks tyrimas“, – BNS šeštadienį teigė partijos lyderis Ramūnas Karbauskis.

Jo teigimu, V. Rinkevičius tyrime bendradarbiauja su teisėsauga.

„Taip pat esu informuotas, jog buvęs Seimo narys bendradarbiauja su teisėsauga. Žinant, kad mūsų partijos nariams kaltinimai metami retai, o ir tie paprastai nepasitvirtina, tikiu, kad ir šis atvejis gali būti toks pats“, – sakė „valstiečių“ pirmininkas.

FNTT tyrime dėl galimo sukčiavimo ir dokumentų klastojimo šią savaitę atliko kratas Biržų mieste ir rajone, dokumentų poėmiai atlikti su buvusiu Seimo nariu, „valstiečiu“ Viktoru Rinkevičiumi susijusioje įmonėje.

Bendrovei vadovauja buvusio parlamentaro sutuoktinė Birutė Rinkevičienė.

V. Rinkevičius BNS šeštadienį teigė, kad nebuvo sulaikytas apklausai FNTT pareigūnų, tačiau su jais bendravo.

V. Rinkevičius Seimo nariu buvo tris kadencijas – 2000-2004, 2004-2008 ir 2016-2020 metais. Šiuo metu jis teigė esantis ūkininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taigi

taigi portretas
O kada ištirs pačio Karbauskio machinacijas su žemės hektaraiis, Rusiškomis trąšomis, Kauno marių pakrante.

Aik aik puvėke :)

Aik aik puvėke :)  portretas
Liberalų partija ir darbietis Gabšys iki šiol politinės korupcijos byloje dalyvauja :) mes net seimo pirmininkę Čmilytę iš liberalų turime ir ministerius :) Valstiečiai prieš juos balti ir pūkuoti :))

Valstietiskas meslas

Valstietiskas meslas portretas
Hahaha, ir vel korumpuoti valstieciai ikliuvo. Visa valstieciu-komjaunuoliu partijis ideja ir yra vogti ir plesti kaip senais kolukiu laikais. Malaciua kolukio pirmininkas su savo valstietisko verslo ideja! Dar keleta metu ir nebebus jiems ka vogti.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių