Gatvėje moterį užpuolę ir apiplėšę nepilnamečiai atsidūrė areštinėje

  • Teksto dydis:

Policija antradienį sulaikė du Šalčininkuose moterį apiplėšusius nepilnamečius.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities policija, popiet Bažnyčios gatvėje du jaunuoliai iš nugaros pribėgo prie 73 metų moters ir pagrobė jos rankinę, kurioje buvo pinigai, mobiliojo ryšio telefonas ir dokumentai.

„Moteriai buvo padaryta ne tik materialinė žala – ji patyrė stresą, buvo labai išsigandusi“, – rašoma policijos pranešime.

Šalčininkų policijos pareigūnai po dviejų valandų sulaikė du šiame mieste gyvenančius šešiolikos ir septyniolikos metų vaikinus. Pas sulaikytuosius rasti pagrobti daiktai, kurie grąžinti nukentėjusiajai.

Pasak policijos, vienas iš vaikinų šiuo metu kitame ikiteisminiame tyrime yra įtariamas dėl išžaginimo, laisvėje jis yra taikant intensyvią priežiūrą, nusikaltimo metu jis dėvėjo apykoję.

Dėl vagystės policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kitą kartą ta bobulę papjaus ir niekas nebepasiskųs. O šiaip tai bent į kailį turėjo daboklėj gerai įkrėsti. Labai sveika.

Anonimas

Anonimas portretas
Ir kas? Po paros maks po 48h vėl plešikauti galės. Jie juk geri vaikučiai.

Kopustas.

Kopustas. portretas
Och, nu ir kas, kad jie arestineje? Nepamirskite jog jie turi Nelieciamybe nes jie Nepilnameciai ir Valdziai deretu Padekot uz tokius istatymus jog nepilnametis ne duok Dieve nors pirstu bus Priliestas ir iskarto bus pradeta Baudziamoji Byla. Blemba prie Ruso kaip sodindavo i Nepilnameciu Kolonijas tokius Parazitus, is Kolonijos Silkiniais iseidavo, o dabar Tik Pabandyk Pirsta prikist prie Nepilnamecio tai iskarto Kalejime atsidursi, tokia jau tvarka, nes cia lietuva.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių