Greitosios darbuotojui, paviešinusiam vaizdo įrašą iš nelaimės vietos – nemalonumai

  • Teksto dydis:

Šiaulių apskrities policija iškėlė baudžiamąją bylą Pakruojo rajono pirminės sveikatos priežiūros centro Greitosios pagalbos skyriaus darbuotojui, internete paviešinusiam vaizdo įrašą iš nelaimės vietos.

Kaip penktadienį pranešė policija, įrašą, kaip traukinio sužalotas žmogus priešinasi medikams, paskelbusio šešiasdešimtmečio atžvilgiu buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl informacijos apie kito žmogaus privatų gyvenimą paskelbimo.

Kadangi kaltinamasis pripažino kaltę, gailėjosi padaręs nusikaltimą ir atlygino padarytą žalą, ikiteisminis tyrimas nutrauktas, o kaltininkas nuo baudžiamosios atsakomybės atleistas pagal laidavimą.

Bylos duomenimis, balandžio 2 -osios pavakarę Pakruojo rajone, geležinkelio ruože „Radviliškis – Petrašiūnai“, šilumvežio tempiamų vagonų ratai ties žastu nutraukė 30 metų vyrui ranką, kurią jis pats ištiesė ant geležinkelio bėgių.

Vyras priešinosi į įvykio vietą atvykusiems medikams ir neleido suteikti būtinosios pagalbos. Atvežtas į ligoninę jis ir toliau neprisileido medikų, todėl, teikiant pirminę pagalbą, prireikė policijos pareigūnų.

Po to pakruojietis buvo išvežtas į Kauno klinikas. Rankos prisiūti jam nepavyko, o vyras dėl sveikatos sutrikimų teismo sprendimu yra nukreiptas priverstinai gydytis psichiatrijos ligoninėje.

Po kurio laiko socialiniame tinkle pasirodė vaizdo įrašas, užfiksuotas įvykio vietoje. Policijos duomenimis, jį pamatė ir nukentėjusiojo artimieji.

Nustatyta, jog vaizdo įrašą užfiksavo greitosios pagalbos automobilyje įrengtas vaizdo registratorius.

Šis įrašas grupės darbuotojų buvo peržiūrimas kompiuteriu ir vienas iš darbuotojų savo mobiliuoju telefonu nufilmavo monitoriuje rodomą vaizdą bei jį išplatino.

Pasak policijos, vyras net nepagalvojo, kad daro kažką neteisėto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Kas mes, musulmonai, kad nebegalim nufilmuot to kas VIEŠOJE vietoje vyksta?.. :s

yara dar daržovių

yara dar daržovių portretas
Tik kas ir kiša savo telefonus filmuoti, fotografuoti. Paskui iššieptais snukiais žvengia fejsbukuose.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Kokia zala turejomatlyginti? Krucinskienes seimai tai zala padaryta milziniska.Vaikam padaryta didele zala,o ir seimai tampant po teismus ir rodant nuotraukas.Kas atlygins zala.? Advokate i Strasburo teisma, kad seimai butu atlyginta nors puse milijono .Musu pensininku seima paaukojo keleta euru ,kad advokatas dirbtu.Manau ir kiti aukojo.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių