Gyvenimas nuosprendį paskelbė anksčiau už teismą: nužudymu įtariamas šeduvis mirė ligoninėje

Šiaulių ligoninėje mirė 47 metų šeduvis, kuris buvo įtariamas 51-erių metų Šeduvos gyventojos nužudymu ir Tardymo izoliatoriuje laukė teismo, praneša Šiaulių apskrities policija.

Ikiteisminis tyrimas jau ėjo į pabaigą ir vyrui būtų tekę stoti prieš teismą, tačiau teismo jis nesulaukė, nes dėl sveikatos problemų jam prireikė medikų pagalbos, tačiau ir šie nebepadėjo. Dėl kojos flegmonos ir sepsio įtariamasis išvakarėse buvo atvežtas į Respublikinę Šiaulių ligoninę, o kitos dienos rytą mirė.

Vyrą Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė šių metų sausio 10 d., kai ieškodami be žinios dingusios Šeduvos gyventojos lankėsi galimose jos buvimo vietose, bendravo su jos pažįstamais ir užėjo pas jį. Šeduvis buvo blaivus, tačiau kažkaip, anot pareigūnų, įtartinai elgėsi. Bute tvyrantis nekoks kvapas pareigūnus privertė atidžiau pažvelgti į aplinką ir sofos-lovos patalynės dėžėje jie aptiko moters kūną, ant kurio buvo matyti smurto žymės. Tai buvo dingusiosios moters, kurios artimieji pasigedo prieš Naujuosius metus, kūnas. Jie į policiją kreipėsi sausio 3-iąją. Paskambinusi moters dukterėčia pranešė, kad nors teta ir linkusi piktnaudžiauti alkoholiu, tačiau visada informuodavo apie savo buvimo vietą. O šįkart savo gimtadienio išvakarėse, 2021 m. gruodžio 27-ąją, iš namų išėjusi moteris čia nesirodė jau septynias paras, jos mobilusis telefonas buvo išjungtas.

Tad ikiteisminis tyrimas dėl dingimo be žinios virto ikiteisminiu tyrimu dėl žiauraus nužudymo – ant moters kūno buvo matyti keletas durtų žaizdų, nužudytosios galva mėginta atidalinti nuo kūno. 47 metų buto šeimininkas buvo sulaikytas. Tačiau teismo jis nesulaukė, nes gyvenimas nuosprendį paskelbė anksčiau, pažymima Šiaulių apskrities policijos pranešime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė

nuomonė portretas
Kad taip gyvenimas visiems žmogžudžiams paskelbtų nuosprendį anksčiau už teisėsaugą. Būtų teisybė.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių