Į Lietuvą dviračiu įvažiavęs tadžikas lagamine turėjo pusę kilogramo heroino

  • Teksto dydis:

Medininkų pasienio poste sulaikytas dviračiu į Lietuvą įvažiavęs tadžikų tautybės Vokietijos pilietis, įtariama, lagamine turėjęs pusę kilogramo heroino, trečiadienį pranešė Muitinės kriminalinė tarnyba.

Pasak tarnybos, dviračiu važiavęs ir lagaminą su ratukais iš paskos tempęs užsienietis iš Baltarusijos į Lietuvą atvyko popiet praėjusį ketvirtadienį.

Nuolatinį leidimą gyventi Baltarusijoje turintis vyras sakė šioje šalyje pardavęs butą ir grįžtantis pasiimti netoli pasienio posto Lietuvoje palikto automobilio, kuriuo ketino vykti į Vokietiją.

Patikrinę vyro daiktus muitininkai po lagamino pamušalu aptiko du maišelius su gelsvais milteliais. Atlikus pirminį narkotinių medžiagų identifikavimo testą nustatyta, kad maišeliuose – heroinas.

Pareigūnams radus narkotines medžiagas Vokietijos pilietis tvirtino, kad lagaminas priklauso ne jam ir teigė sutikęs su nepažįstamų žmonių prašymu pervežti daiktus per sieną.

Muitinės kriminalistai vyrą sulaikė ir pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl kontrabandos bei disponavimo labai dideliu narkotinių medžiagų kiekiu.

Teismo sprendimu sulaikytasis suimtas trims mėnesiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Uzsienietis

Uzsienietis  portretas
Europoi taip vogtus dviracius i lietuva parvarineja jei vesies dvirati uzsikeles ant stovo ar pns patikrins numeri paprasys dokumentu o jei atsisedes kirsi siena niekada netikrina beda ta kad tik is balatrusijos vazevo o europos sajungoi iki anglu vesk ka nori o del anglu tai anglijos pilieciu be masinos jei kelesi keltu ir turi tik lagamina irgi netikrina

Nu

Nu  portretas
Ka pridursi ,gandras su ypatingu lagaminu,juokas ima,kuo jis tikejosi?

praeita karta berods su 15 kg sulaike ...

praeita karta  berods  su 15 kg sulaike  ... portretas
o lietuviskas teismas uz milijona euru paleido ir dar atidave visus narkotikus su lagaminu.....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių