Į Marijampolės pataisos namus kanapių neperdavė

  • Teksto dydis:

Antradienį į Marijampolės pataisos namus bandyta perduoti narkotikų, pranešė policija.

Antradienį Marijampolės pataisos namų teritorijoje, esančioje Sporto gatvėje, transporto patikrinimo aikštelėje, buvo patikrinta įvažiuojanti transporto priemonė ZIL. Ją vairavo 56-erių metų vyras.

Kaip pranešė policija, automobilyje rastas juodos spalvos paketas su galbūt augalinės kilmės narkotine medžiaga. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

David Clark Loan Co.Int

David Clark Loan Co.Int portretas
Dear Sir / Madam Lengvai gauti Online Asmeniniai & naujo finansuoti kreditą dydis Baigti savo finansinius rūpesčius Davidas Clark Paskolų Paslaugos Co.Int yra viena iš pirmaujančių nepriklausomo privataus būsto paslaugų ir valdyti įvairias saugumo ir teisėtų paskolos, pavyzdžiui, nekilnojamojo turto paskolų, verslo paskolos, asmeninės paskolos, skolos konsolidavimo paskolos, Kalėdos paskolos ir tt vardu skolintojų o investuotojai už prieinamą metinė palūkanų norma sudaro 2% be išankstinio apmokėjimo bausmę. Norėdami gauti daugiau informacijos apie paskolos finansavimo programą prašome apsilankyti mūsų El.paštas: DAVIDCLARKLOAN@GMAIL.COM Su geriausiais linkėjimais David Clark Loan Co.Int davidclarkloan@gmail.com
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių