Į parduotuvę įsibrovęs vyras toli nepaspruko: buvo sulaikytas per tris valandas

  • Teksto dydis:

Naktį į maisto prekių parduotuvę Ukmergėje  įsibrovusį ir alkoholinius gėrimus pavogusį vyrą policijos pareigūnai nustatė ir sulaikė per tris valandas.

Antradienio naktį, apie 2.40 val., Vytauto gatvėje, prie maisto prekių parduotuvės patruliuodami pareigūnai pamatė stovintį saugos tarnybos automobilį.

Paaiškėjo, kad prieš keletą minučių parduotuvė buvo apvogta.

Į vidų vagis pateko sulaužęs žaliuzes ir plyta išdaužęs plastikinių durų stiklą.

Informacija buvo perduota Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus budėtojui. Jis į įvykio vietą išsiuntė pareigūnų pastiprinimą.

Kaip skelbia policija, pareigūnai nedelsdami organizavo paiešką karštais pėdsakais.

Reagavimo skyriaus tyrėjai Vitalijus Jatkauskas, Deividas Ivanauskas ir Sigitas Kalesnykas pėsčiomis bei su tarnybiniu automobiliu apieškojo aplinkines gatves ir kiemus.

Tyrėjai V. Jatkauskas ir D. Ivanauskas tęsė paieškas pėsčiomis, ieškodami kraujo pėdsakų, gatvelėmis nuėjo apie 7 kilometrus. Jau netoli miesto centro, gatvelių sankryžoje, kraujo žymės dingo.

Tuomet pareigūnai taksi automobiliu nedelsdami grįžo į policijos komisariatą. Jie peržiūrėjo miesto kamerų vaizdo įrašus ir pastebėjo juodą striukę vilkintį asmenį. Jis glėbyje laikė alkoholio butelius, o jo viena ranka galbūt buvo kruvina.

Pareigūnai nustatė jo asmenybę bei išsiaiškino, kuria kryptimi jis judėjo toliau.

5.50 val. įtariamasis asmuo buvo sulaikytas ir pristatytas į Ukmergės rajono policijos komisariatą. Tai policijai žinomas 36-erių metų amžiaus Ukmergės gyventojas, ne kartą teistas.

Ukmergės rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės, artimiausiu metu sulaikytajam bus pareikštas įtarimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių