Internete policininką užgauliojęs jaunuolis turės sumokėti baudą

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 25 d. apie 11.04 val. socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje „Pagalba vairuotojams Tauragėje“ buvo publikuota nuotrauka, kurioje vaizduojamas Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Reagavimo skyriaus vyriausiasis patrulis.

Labai drąsus 25-erių socialinių tinklų lankytojas, prisidengęs svetimu slapyvardžiu, po šia policijos pareigūno nuotrauka, žemiau esančiuose komentaruose, parašė pareigūną įžeidžiančius žodžius.

Tokiais savo veiksmais minėtas pilietis ne tik įžeidė policijos pareigūno garbę ir orumą, bet ir padarė administracinį nusižengimą – statutinio valstybės tarnautojo, karo policijos ar žvalgybos pareigūno garbės ir orumo pažeminimą. Už šį pažeidimą yra numatyta bauda nuo 90 iki 140 eurų. Kadangi asmens pažeidimas padarytas pirmą kartą, pritaikius administracinį nurodymą paskirta pusė minimalios baudos – 45 eurai.

Tauragės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas primena, kad socialiniai tinklapiai yra vieša erdvė, kurią mato visi žmonės ir už padarytus nusižengimus kitų asmenų atžvilgiu reikia atsakyti pagal Lietuvos Respublikos įstatymus.

Taip pat informuoja, kad pareigūnai imsis visų priemonių apginti ir apsaugoti kiekvieno pareigūno garbę ir orumą ir skatina prieš skelbiant informaciją, kuri gali turėti įtakos kitiems, pagalvoti apie galimas pasekmes sau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jelena

Jelena portretas
" O kaip su teisėjo garbę?" O kaip su nukentejusąją garbę? Klaipėdos apylinkės teismo teisėjas Antanauskas parašė mielą teismo nuosprendyje apie nukentejusąją su tikslu paskirti nusikalteliui mažesnę bausmę. Ir Klaipedos apygardos teismo teisėjo kolegija (Preikšaitis, Daugėla, Pauliukenas) nieko neištaisė, paslepė teisėjo Antanausko nusikaltiną - piknaudžiavimą tarnybin. padietimi nusikaltėlio naudai. Tai apie kokia kai kurių teisėjų garbę galima sakyti? Nenoriu ižeidinėti visus, todėl parašiau pavardės ir už savo žodžius galiu atsakyti prieš teismą ir pateikti įrodymus.

>

> portretas
Kaip galima ,internete,uzgaulioti policinka ?Kas yra pareigos,kada "tampama" pareigunu,atliekant pareiga, sa....ja su zmona,pagal pareigas,pareiguniskai,is pagarbos ar ... ,nemiega,jaucia "komunizmo statytojo" pareiga,ka nors pastatyti ???

Va taip

Va taip portretas
Puiku, bet kad taip gintu visus kuriuos įžeidžia komentatoriai. Savus apgina greitai. O kiti turi įrodinėti, kad juos įžeidė.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių