Kalinys išeinamojoje angoje slėpė tris telefonus

  • Teksto dydis:

Marijampolės pataisos namų nuteistasis išeinamojoje angoje slėpė tris mobiliuosius telefonus.

Kaip skelbia pataisos namai, praėjusią savaitę tikrinant kriminalinės žvalgybos informaciją, po įvykusio pasimatymo buvo atliktas nuteistojo D.S. patikrinimas metalo detektoriumi.

Tikrinimo metu metalo detektorius reagavo į D. S. sėdmenų sritį. Nuteistasis buvo informuotas, kad įtariama, jog jis išeinamoje angoje turi draudžiamų daiktų, todėl vadovaujantis Laisvės atėmimo vietų apsaugos ir priežiūros instrukcija, buvo priimtas nutarimas atlikti jo kūno ertmių apžiūrą.

Ją turėjo atlikti gydytojas, tačiau nuteistasis apžiūros atsisakė. Todėl D. S. buvo sulaikytas ir uždarytas į laikino sulaikymo kamerą, kur buvo vykdomas jo nuolatinis stebėjimas.

Po pokalbio su kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnu nuteistasis D. S. išsitraukė iš išeinamos angos paketą – prezervatyvą, kurio viduje buvo du mobilieji telefonai.

Kriminalinės žvalgybos pareigūnai turėjo duomenų, jog nuteistasis pateikė ne visus draudžiamus daiktus. Buvo dar kartą pareikalauta, kad jis leistų gydytojui atlikti jo kūno ertmių apžiūrą arba rinktis kitą patikrinimo būdą – vyktų į sveikatos priežiūros įstaigą pasitikrinti rentgeno aparatu arba išsituštintų. Tai daryti nuteistasis kategoriškai atsisakė, teigdamas, jog visą turinį atidavė pareigūnams. Todėl vėl buvo priimtas sprendimas laikyti nuteistąjį laikino sulaikymo kameroje ir nuolat jį stebėti.

Stebėjimo metu po ilgo kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūno įkalbinėjimo nuteistasis D. S. išsitraukė iš išeinamosios angos dar vieną mobilaus ryšio telefoną ir sutiko su kūno ertmių apžiūra.

Telefonai pas nuteistąjį rasti po ilgalaikio pasimatymo su piliete J. S.

Tuo metu antradienį kitam nuteistajam ilgalaikio pasimatymo metu ketinta perduoti narkotikų.

Į ilgalaikį pasimatymą pas nuteistąjį A. S. atvyko žmona L. S. Tikrinant kriminalinės žvalgybos informaciją, L. S. buvo ypač kruopščiai tikrinama kelis kartus. Tikrinimo metu panaudojus metalo ieškiklį, šis reagavo į L. S. sėdmenų sritį.

LS. buvo liepta išsiimti iš kūno ertmių draudžiamus daiktus. Ji iš išeinamosios angos išsitraukė paketėlį su neaiškiu turiniu, kaip įtariama, narkotinėmis medžiagomis. Sulaikyta moteris ir paketas su, kaip įtariama narkotinėmis medžiagomis, perduoti Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
tai šiknaskylių dydis O

Ona

Ona portretas
Kiek kalinių prisidėjo prie šio fenomeno ?

JAM KETURI BUVO DUOTI

JAM KETURI BUVO DUOTI portretas
TAI KUR ISIKISO DAR VIENA
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių