Joninių laimikis – 104 girti vairuotojai

  • Teksto dydis:

Antradienį ir trečiadienį vairuotojų blaivumą tikrinę pareigūnai nustatė 104 atvejus, kai transporto priemones vairavo neblaivūs vairuotojai.

Antradienį ir trečiadienį vairuotojų blaivumą tikrinę pareigūnai nustatė 104 atvejus, kai transporto priemones vairavo neblaivūs vairuotojai.

Policijos departamento duomenimis, iš viso patikrinta 7370 vairuotojų – neblaivūs sudarė 1,4 proc. patikrintųjų. Dar 49 vairuotojai buvo vartoję alkoholio, bet tikrinimo metu jo koncentracija neviršijo normos.

61 vairuotojas buvo lengvai apgirtęs, 28 vairuotojams nustatytas vidutinis girtumas, 15 – sunkus girtumo laipsnis.

Daugiausia neblaivių vairuotojų išaiškinta Šiaulių apskrities vyriausiojo komisariato teritorijoje – jų buvo 20. Kauno komisariato teritorijoje nustatyta 18, Klaipėdos – 10, Vilniaus ir Utenos – po 9 tokius atvejus.

Po tris sunkiai apgirtusius vairuotojus sulaikyta Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos apskričių vyriausiųjų policijos komisariatų prižiūrimose teritorijose, po 2 – Šiaulių ir Alytaus, po 1 – Panevėžio ir Utenos.

Neblaivūs į kelionę leidosi ir 60 dviračių vairuotojų: 12 neblaivių dviratininkų nustatyta Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato prižiūrimoje teritorijoje, 10 - Klaipėdos, 8 - Marijampolės, 7 - Kauno.

Neblaivus vadeliotojas įkliuvo Klaipėdos policijos pareigūnams.

Praėjusiais metais birželio 21-24 dienomis policijos pareigūnai sulaikė 264 neblaivius vairuotojus, 137 neblaivius dviračių vairuotojus ir 3 neblaivius vadeliotojus.

Šį savaitgalį, birželio 27-29 dienomis, šalies keliuose policijos pareigūnai taip pat vykdo reidus, kurių metu tikrina transporto priemonių vairuotojų blaivumą.


Šiame straipsnyje: policijaGirtumasvairuotojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių