Kauno rajone įsisiautėjo vagys

Vairuotojai, būkite budrūs. Ilgapirščiai įniko į Akademijos miestelyje stovinčius automobilius. Antradienį per kelias valandas „apšvarintos“ keturios transporto priemonės.

Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai pradėjo net keturis ikiteisminius tyrimus dėl vagysčių, įvykdytų beveik toje pačioje vietoje ir tuo pat metu. Į teisėsaugininkus kreipėsi keturi vairuotojai, radę nuniokotas savo transporto priemones. Jie pasigedo muzikos grotuvų ir priekinių buferių nuo dviejų vienodų „Audi“ markės automobilių.

Panašu, kad Lietuvos žemės ūkio universiteto studentams ir kitiems čia užsukantiems vairuotojams teks akyliau saugoti savo transporto priemones.

24 metų kaunietis pasakojo apie 10 val. pastebėjęs išdaužtą savojo „Volkswagen Golf“ šoninių durelių stiklą ir viduje pasigedęs muzikos grotuvo priekinio skydelio. Vagys sugadino ir patį grotuvą, nesėkmingai bandydami jį išplėšti. Jaunuolis teigė patyręs šešis šimtus litų nuostolį.

Po pusvalandžio į policiją kreipėsi ir 21 metų Vilkaviškio rajono gyventojas, pranešęs, kad nuo Akademijos miestelyje stovėjusio jam priklausančio „Audi A4 Avant“ markės automobilio dingo priekinis buferis. Vagių grobiu tapusią detalę vaikinas įvertino penkiais šimtais litų.

Apie 14.30 val. policijos nuovadoje apsilankė dar vienas apvogtasis. 33 metų amžiaus Raseinių gyventojas pranešė, kad apie 13 val. buvo nemaloniai nustebintas, kai pamatė išdaužtą jo „BMW 325“ durelių stiklą. Įžūlūs ilgapirščiai pasisavino keturis šimtus litų kainuojantį muzikos grotuvą.

Tą pačią dieną vagys prikišo nagus ir prie dar vieno „Audi A4 Avant“ universalo. Pastarojo šeimininkas suskaičiavo patyręs dar didesnius nuostolius. 21 metų amžiaus Lazdijų gyventojas pareigūnams sakė apie 14 val. pamatęs „nurengtą“ savo transporto priemonę. Ilgapirščiai numontavo priekinį buferį ir variklio apsaugą. Šios detalės, anot nukentėjusiojo, kainuoja maždaug aštuonis šimtus litų.


Šiame straipsnyje: Apvogti automobiliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių