Kelmės policininkas ne tarnybos metu sulaikė girtą vairuotoją

  • Teksto dydis:

Ne tarnybos meto pareigūnui nėra – tai dar kartą įrodė Kelmės policijos vyresnysis tyrėjas Aurimas Paulauskas, sekmadienio vakarą sulaikęs neblaivų vairuotoją. Pareigūnas, atsidūręs tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje, sugebėjo užkirsti kelią galimoms skaudžioms pasekmėms.

 

Apie 19 val. Raseinių rajone, Gabšių kaime, pareigūnas pastebėjo įtartinai manevruojantį automobilį „Opel Vectra“. Jam iš karto kilo įtarimas, kad prie vairo gali sėdėti neblaivus asmuo, todėl nė nedvejojęs Aurimas ėmėsi veiksmų – it lenkdamas automobilį, privažiavo lygiagrečiai jo – pažiūrėti, kas vairuoja. Tuomet grižo atgal už jo, leisdamas automobiliui važiuoti priekyje ir negailėdamas savo laiko važiavo iš paskos. Žinoma, pirmiausia apie tai pranešė policijai. 

O štai pamatytas vaizdas priartėjus prie „Opel“ automobilio šiek tiek nustebino – už vairo sėdėjęs vyras buvo įsijungęs automobilio salone esančias šviesas bei rūkė. Aurimui ir toliau važiuojant įtartinai manevruojančiam automobiliui iš paskos, šis netrukus sustojo. Pareigūnui priėjus, iš automobilio sklido alkoholio kvapas. Laukdamas policijos ekipažo, Aurimas neleido neblaiviam vairuotojui važiuoti toliau.

Atvykę kolegos patvirtino – už automobilio vairo sėdėjo neblaivus Ukrainos pilietis. Vyrui nustatytas 2,39 prom. girtumas.

Šis įvykis dar kartą įrodo, kad gebėjimas pastebėti problemas ir nelikti joms abejingiems, rodos, yra pareigūnų kraujyje, nepaisant to, jog tai ne darbo valandos.

O pats Aurimas ne tarnybos metu sulaiko jau trečią neblaivų vairuotoją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kavenskis

Kavenskis portretas
O kada girta policininka tie "didvyriai " pagaus??????!!!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių