Per kratą Marijampolės pataisos namuose pareigūnai įtaria vėl radę narkotikų

  • Teksto dydis:

Trečiadienį, rugpjūčio 26 d., Kalėjimų departamento Saugumo valdymo skyriaus iniciatyva suorganizuotas neplaninis patikrinimas Marijampolės pataisos namuose.

Per Marijampolės pataisos namų nuteistųjų gyvenamosiose ir bendrojo naudojimo patalpose vykdytą kratą rasta ir paimta 13 vienetų SIM kortelių, 12 vienetų mobiliojo ryšio telefonų bei pradėtas vienas ikiteisminis tyrimas dėl rastų, kaip įtariama, narkotinių ar psichotropinių medžiagų.

Atliekant patikrinimą dalyvavo Alytaus, Marijampolės, Panevėžio, Vilniaus pataisos namų ir Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos kinologai ir jų tarnybiniai šunys: Karatas, Pipiras, Borgas, Toris, Beili, Lotė ir Runa, dresuoti ieškoti narkotinių bei psichotropinių medžiagų.

Į pagalbą pasitelkti ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos kinologai su šunimis.

Tai jau antras neplaninis patikrinimas šiemet laisvės atėmimo vietų įstaigose. Per pirmąjį Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos Pirmajame sektoriuje rasta: 13 vienetų mobiliojo ryšio telefonų, 14 vienetų SIM kortelių bei pradėti keturi ikiteisminiai tyrimai dėl rastų, kaip įtariama, narkotinių ar psichotropinių medžiagų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anonimas

anonimas portretas
iš kur pas nabagėlius narkotikai , jie išbadėje vos paeina , kur komisija iš ES

sasa

sasa portretas
Tai jus ne kalinius tikrinkit, o kolonijos pareigunus.Taigi jie ir yra tiekejai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių